Followers

Friday, January 08, 2010

Panas !!!

Terima kasih OLI saya baru je dpt getah ikat rambut yg super-duper cute ni..terus hapdet okeh... panas ni baru dpt dr posmen... suka sgt2....ada kawan opis ni siap suh oli buat bisnes... :) mmg cute geram sgt..rasa nak penyet2 jek.... thank darling :) tp ada skit rasa bsalah kerana x hantar pun envelop alamat sendiri yg oli minta....huhuhu

mama maryam tgh kumpul hadiah ni..rasa cam nak buat kuiz..tggu ckp hadiah br war2 kan..ok x? ke just kasi pada kwn2 yg rajin melawat blog jek..hek hek hek..lg senangkan...

6 comments:

Melissa Mjb said...

saye pon mahu juga!!! hehe

♥Azie♥ said...

cantik2

Tie-Ibu wawanisolehah said...

comelnya..dtg mcm biasa click2

♥Azie♥ said...

nuff samsung jap..

Jue ~ mama DnD said...

lila pun dpt sebijik sebijan camtu..cute sgtkan....
sue, kalo giveaway prezent kat active visitor sah-sah lah akak x merasa hehehe...

Puan Iza said...

Nsk juhak ikat rambut tu...nak buh kat rambut dania heheheh....

Related Posts with Thumbnails