Followers

Saturday, December 26, 2009

OTWC - 20/12/2009

mcm pandai je nak men" order"... ni cerita ahad yeahh saje nak try bfast kt luar plak.. asyik2 mama je yg msk... nak merasa rileks plak pg2 hari cuti....


antara yg km order...roti tu blh kata suma haku yg balun..hahaha

sila jgn percaya.. kt taska mmg maryam leh mkn 2 biji telor 1/2 msk ni...ngan km...2-3 sudu jek.. iskhh dia kongsi nasi lemak ayahnya.. 1/2 nasi lemak tu maryam mkn...


lepas dah kenyang..dia pow mama dia smarties plak dah...bukan main hepi.. sebenarnya sampai ke hari ni ada lg... haku sorok..hahaha mkn sket2 sudah.. bukan bagus mkn benda2 camni...


selamat bcuti uolsssssssss.... insya-Allah mlm ni km akan blk a.star... ada kenduri kawen BIL & sepupu sy @ sp...


autopublish

9 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

aku pun suke makan kan OT ni sue.....sebab sume anak2 aku suke makan...he he hehe...agaknye maryam mkn bykkat sekolah sebab ngan kawan2 kot...tu die makan byk....

ko same cam aku...belikan gule2 tuk anak2 tapi bagi makan sikit jek...yg lebih sorok2...wakakakaka

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sodap seh itu roti...aku pun suka makan @ OTWC ...he he e...aku suka kuew teow dumpling dia...nasi lemak rendang pun sedap...

yelah sue...bebudak nie kalau ada geng sure makan byk kan.....tp kalau takat ngan mak pak..alahai.....geram jer nengok..main je lebih

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

sama plak entry maryam dan emily makan telur kat old town tu kan. hehehhe

huh tu kalau emily nampak, sure licin dia bedal..

tapi maryam bagus nak makan nasi lemak.. emily tak suka pulak

Sham Ummi Echa said...

alahai tgk roti old town tu tetiba je ngidam..hehehhe.. eh rasa cam da lama plak x mkn kt old town ni..

As said...

hhaha.. aku pun suka... ditambah kalo mkn roti dia... uih.. yummy... slalu pun amik telur 1/2 masak tuh... naka dara aku la suka... hahaha

.: SharLeenZ :. said...

tgk entry ni tingin plak gi ot.. hehehe.. oo kat skul maryam mkn byk yer.. agaknya sbb ada kengkawan kot...
ha, betul tu bagi makan gula2 kat anak skit jer.. lelain maknya simpan bw g opis.. sure abes..

Jasfyra said...

shedapnya..sue,ko sama ngan aku,suka sorok gula2 anak..hahaha.sbb xbagus sgt depa mkn kan

eh ingat tak dulu aku ada wat entry psl OT ni.ada org komen dia kata mmg la halal tp diragui.better xyah p mkn kt sana..terus aku xmo p lg..uhukss

[S]itie [B]Um [B]Um said...

otwc mmg tempat favourite!

~~ciklinn~~ said...

budak2 kan sue mmg camtu... kalo ramai2 mmg mkn byk tapi kalo dgn kita... alahai....

hang sihat ka? aku dah ada YM nanti aku bzzz kamu ya..

weiii nampak gayanya aku tak dpt lagilah nak beli baju pinko2 mcm maryam..... huhuhuhuhuh

Related Posts with Thumbnails