Followers

Thursday, December 17, 2009

me @ PWTC


15-16 Disember 2009 @ PWTC -2nd International Muslim Unity Convention

saya pergi menyibuk buat kerja 1 hari je..gilir2 ngan org lain plak... km sebagai co-organiser dpt la 1 booth kt sana... dah dpt free x leh nak komplen apa la kan..tp rasa2nya mmg x strategik langsung..huhuhu nak buat camne... mcm biasa sy uruskan buku2 Tun Dr. Mahathir... lepas sesi keynote address TDM + VVIP dtg melawat... hek hek hek.. tetiba ramai wartawan sama dpn booth km silau jap mata hitam ku ini... auww x biasa tau..selalu TDM + bodyguard2 dia jek klu ada event kt opis... klu TDM menyinggah lah kan..

syg sggh x ramai yg menyertai IMUC kali ni... suram je.. mmg lenganglah...

antara buku2 yg km jual



sementara tggu org dtg ke booth km..km p jln2 kt booth sebelah2 km..KPJH ada buat ujian kesihatan ... apa lg menerai la masing.. ngan kwn2 opis la...bayar RM15 utk check tekanan darah tinggi, glucose dlm darah + kolestrol dlm darah .. al-hamdulillah result km suma sama NORMAL... cuma sy tekanan darah agak tinggi 140/80...ohhh ada tanda2 stress di situ..takotttttttt

pastu ada sowang kawan opis derma darah.. wuyoooooooooooo hebat2...sy bukan x mo derma..klu derma pun bazir je pasalnya darah sy bukan elok pun..kan kurang sel pembeku darah...

duit byk gak abeh.. maklumlah..ada jual mcm2..hahahaha nasib x byk booth yg jual ..klu x..mau kena p bank plak haku..





3 comments:

eiNa said...

wahh smpat check darah lagi..bleh control lagi drh tu..mude lagi nih..:P

ps: balik Sp x kenuri Milah nnt? kami p yg belah KL ni ja..

☆ lieya latif ☆ said...

wah busy ko yeak..tapi best sue, at least ko tak le dok kat opis jek...ade gak keluar2...aku ni mmg teperap jek laa kat opis...bos takde baruleh ngulo wakakakakaakak.....

tang cek2 kesihatan ni aku kalo ade mmg laju jek pegi...nak2 free kan.....hihihihi aku no 1 sampai....keh khe keh

MAKCIK REHAN said...

Cik sue ni keja dgn sykt penerbitan buku kah?

Related Posts with Thumbnails