Followers

Monday, December 21, 2009

maryam meronda-ronda

hari jumaat mlm ( 18/12/2009) tu... km buat kerja gila2.. lepas mkn suma dlm kul 9 mlm saya ajak en abu pusing2 KL... hehehe xde tujuan juat nak p jalan2.. tp hujan la plak... ingat nak lepak2 mana2 ke.. dataran merdeka ke hapa..last2 km ke KLCC... pasal hujan msk la gak dlm tu.. org bz nak kuar ..km plak bz nak masuk.. nak jln2 kt luar hujan..

nak bgtau ni..sian maryam....mlm tu 1st time dia jejak kaki ke KLCC... sejarah tu...


skrg ni..asal kuar umah maryam pakai tudung... sampai je bwh..msk keta tudung terbang.. hadoi la... tiap kali nak kuar bz dia ngan tudung...


ada stage ni..utk sambut x-mas... posing la seround..

mcm boy plak kan...

mula-mula takot2..lepas tu ...hek hek hek ramai org masa ni..ada cabutan btuah...giler best adiahnya

mcm biasa klu ada benda alah ni..wajib naik seround dua.. nasib blh guna duit kertas.. klu yg jenis 50sen jek..pengsan ..mana nak carik dah mlm2 ..kedai suma dah tutup... dah kol 10.30 rasanya msa ni....

4 comments:

Jasfyra said...

give me 5..
kami pun selalu wat kerja gila tu..hihi

Mimi said...

syok gak kan jalan2 waktu malam tanpa plan apa2...main redah je..kami pun slalu gitu bila boring waktu weekend :D

maryam sure suka gi klcc hari tu..dia ckp tak nk gi lagi klcc?

Tie-Ibu wawanisolehah said...

waa...aku dah lama tak jenjalan since ada sikenit..tak terlayan 3 org weh..kalo nak jenjalan gak export sikenit rmh mak hihi.

Weh yg aku gi tu bukan masjid kristal..aku gi stadium tertutup, sebelah stadium yg runtuh aritu..masjid kristal aku blom sampai lagi..sila gelak kat aku haha

Sham Ummi Echa said...

aku pon salu je pi ronda2 malam2.. sian echa dah mak pak dia suka berembun nk wat cemana kan..

Related Posts with Thumbnails