Followers

Monday, November 30, 2009

bz's

x sempat nak buat apa2 autopublish this week... maklum arr raya la katakan... lappy pun x on....buat berat usung ke sana ke mari jek tau..insya-Allah esok saya buat sederet utk 1 week..hak hak hak..esok saya cuti nak bw maryam ke janji temu Klinik Pakar ENT Hospital Sg. Buloh :) harap2 xde apa2 la yg merisaukan... Amin Amin Amin Ya Allah


10 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

aku hari nie cuti sue...sambung cuti... x larat nak kerja...klau boleh, rasa cam nak duduk umah jer seminggu nie....

aku pun doa agar maryam xde apa2....

As said...

huhuhu... bz ko.. ni baru leh tinggal komen kat ko punya blog... kalo x susah tul nak masuk... aku pun sama la amat bz nyer... sejak maid xde ni lagi berkali ganda bz nyer....huarghhhh

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

zana- aku dah xde cuti wei.. tu yg kena kena.. en abu dok umah jg maryam pasla taska tutup lg ari ni... makaseh doakan maryam :)

as- sian ko as..ngan peknennya...

☆ lieya latif ☆ said...

wah sakan ko berjalan raye yeak...insyaallah takde ape maryam tu...harap sume okey....

yong ibu chem said...

raja haji thn ni pun kami raya sakan..ekekeke jln raya sana sini.

kami semua doakan maryam insyaAllah tak de apa2...ok2 saja nanti tu..take care

Jasfyra said...

amin...insyaAllah maryam xde apa2 tu sue

MAKCIK REHAN said...

Salam,

Rasa cam dh lamaaaa sgt Makcik tak masuk sini. Dulu kalau nak masuk jer asyik tak leh sbb umah berkunci mangga :P so, skang nampak gaya mangga dah bukak ekk? Hehehehe

Anyway, how's Maryam? Nanti update condition dia ekk. Hope semua OK

watie said...

saya pun sedang membizi huhuhu

hope maryam x de apa2.. amin

eiNa said...

insyaallah xdak apa2..
balik dak kenuri milah nnt? kami xbalik kut, pi belah laki nnt raya cina

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Related Posts with Thumbnails