Followers

Sunday, October 25, 2009

So Bzzzzzzzzzzz

sy sgt bz sepanjang mggu ini... tetiba rasa nak cuti hahahaha....

26 oktober 2009
- ada program PLF
- last checked brg2 nak di bawa ke PWTC... ( penatnya )
- jumaat dah kira kotak ...ada dlm 15 kotak semuanya... rasanya esok akan btambah lagi...
- gaji kuar x esok puan suhana dah kopak ni???

27 oktober 2009
- ada program PLF with org2 iraq...
- kol 10.00am maybe gerak ke PWTC... start cari brg sendiri utk event 28-31/10/09 ni.. x suka
jd head tau..
- kena tlg siapkan gift utk 5000 org.... huwaaaaaaaaaaaa
- kol 5.00 ptg - 8.00 mlm reahersal with TDM + TDSH....
- sambung siapkan gift.. tatau leh blk umah ke tdk mlm tu... kena bw bj utk esoknya siap2...

28-31 oktober 2009 - PERDANA GLOBAL PEACE FORUM
(PGPF)
- 7.00 pg - 7 mlm kena ada di PWTC....
kol bape nak kuar & blk umah???? sian maryam tggl ngan ayah ...
- 28 tu ada plak meeting ngan PNM.. ayoyo...camne ni... bingung... nak kena tuka bj satu hal.. nak ke PNM udah tentu kena berbaju kurung..



PGPF -masuk percuma.. jemput dtg beramai2... last km buat PGPF ni 2007...kite jemput sebahagian besar tawanan perang di Iraq dl.. korang ingat x ada pic lelaki yg bdiri atas tin yg kena selubung kain hitam tu.. haaa dia pun dtg.. Abu Shalah nama dia..dia la yg kena dera sampai sebelah tgn dia x leh guna ... thn 2007 sy dah penah jumpa dia.. klu tgk pameran + dgr forum tu mmg nangislah... sedih sgt.... PGPF ni bkerjasama ngan PLF ( Perdana Leadership Foundation) utk beri kesedaran kepada semua tentang perang... ni adalah antara event antarabangsa yg PLF jalankan... sapa2 yg free tu jemput dtg.. x yah dtg hari2 pun x pe...



No comments:

Related Posts with Thumbnails