Followers

Tuesday, October 20, 2009

sabtu & ahad kami

sabtu 17 oktober 2009 @ putra height 12.00 tgh hari - 3 ptg

SIL sy, adik en abu buat jamuan hari raya... oleh kerana biras sy ada buat ternak kambeng.. maka menu utama adalah kambeng golek... opsss sebelum terlupa sapa2 nak buat akikah @ apa2 bkaitan ngan kambeng jgn segan2 leh kontek sy... nanti sy leh bgtau tokei kambeng tu.. nak susu kambeng pun boleh... no hal okeh...

byk gak mknan yg di sajikan..antaranya nasi minyak (kot) , ayam masak merah, dalca ( kot), acar & buah-buahan pastu ada roti jala + kuah durian... km byk mkn kambeng je.. al-hamdulillah xde pening ke hapa.. lega.. tgk arr pic kt bwh tu.. maryam pun mkn kambeng tp dia kt " mama nak lembu..." lol lol lol

ingat pastu nak p umah hirda plak... nak terjah awal lah kan..tp satu dah mcm lewat..takot plak mak besday boy bz nak set up mcm2..last2 minta tlg niza kasikan hadiah utk hardy shah.. sowi ye hirda.. thn ni kami paling byk x dpt p besday bash.. ada je aralnya....yg penting besday bash hardy tetap meriah wpun maryam & co x dpt dtg... :)

SELAMAT HARI LAHIR YG KE 3 HARDY SHAH !!!!

ingat otw nak blk raub amik mak tok nak p selayang..umah bos en abu.. tp silap alamat la plak.. ingat buat kt umah dia rupanya buat kt umah anaknya.. terus km pecut blk raub.. selamat sampai raub kol 5.45 ptg... budak2 pun dah nak blk.. abg sy pun buat gak mkn2 kt umah ... besday anak dia + doa selamat.. pic satu apa pun x amik.. x sempat.... klu ikut perancangan mmg x blk raub mggu ni... ni plan secara tetiba jumaat tu... settle cerita sabtu km...eh ada lg satu.. mama + ayah selamat mengorbankan rambut maryam..hahahaha..ayah kt muka maryam cam br baik demam.... mam plak suka pasla nampak maryam fresh... nanti eh.. nak tayang pic maryam gunting rambut...


ni plak pic ahad..pg tu xde xtvt menarik kecuali msk..pastu mkn.. msk lg..mkn lg.. patut la haku x kurus2
oleh kerana km btolak dr raub makanya km lewat la sampai ke umah sham so tlepas la nak nyanyi sama2 lagu besday to you..... pastu ngan map lupa nak bw... en abu ttggl kt opis dia.. kawasan umah sham dia tau tp nak ke umah sham itu.. sana-sini km merayau.. hahaha... tenkiu sham pasal res-q km... insya-Allah klu thn dpn ko buat lg km x sesat dah.. ewahhhhhhhhhh


lega sgt pasal kt umah sham maryam mkn nasi ayam ... 2 kali tambah al-hamdulillah...aku plak suka speggeti yg ko buat sham .. sedap wehh.. nak resipi eh... serius..aku mmg susah nak mkn benda tu alah tu ...org kg kan.. hahahaha


ni antara pic yg sempat sy tembak... bateri kamera x bape nak ada.. sekarang ni xde smgt nak menembak mcm dl... hurmm masalah disitu... km sempat la jumpa as, ila + niza.. suma dah nak pulang time km dtg.. tuan rumah pun dah muka penat...

SELAMAT HARI LAHIR YG KE 3 ECHA !!!!


terima kasih hirda + sham pasal sudi ajak km... :)

n3 auto publish

3 comments:

liwaniel said...

wah menarik nye...ade kambing golek

~~ciklinn~~ said...

hishhhhh selera aku tgokk kambing tu... nyum nyum...

bayk sungguh ha aktiviti ko yerk....

Sham Ummi Echa said...

xpe sue...lambat pon yg penting ko smpai gak kt umah aku.. thnks yer bg pressies kt echa..

maaf kalo layanan kurang memuaskan.. maklum ler mak pengantin bz sket.. nk mkn pon x smpat

Related Posts with Thumbnails