Followers

Tuesday, October 06, 2009

Maryam @ Kedah 21-26 Okt 2009

mcm biasa bila blk umah @ hutan kampung inilah xtvt maryam.. hehehe men piono... mcm2 bunyik yg kuar... sian maryam pasal kt sana dia sunyi... klu cik long + family ada kt sini mesti meriah..ramai sepupu2 dia... ataupun klu dia ada adik..xde la anakku itu men sowang2...huhuhu nasib awak la maryam...meh doa sama2 mama moga2 thn dpn awak dpt adik :)


ni plak pic masa jam ..kuar tol kt alor star (U)...maryam leh sengih2 kt keta sebelah..hahaha buat malu mama + ayah je.. last2 nak cover malu, mama amik pic dia byk2... hehe so maryam lupa la kereta sebelah2 tu... adoii siap lekatkan mulot kt cermin keta..mesti org tu tgk anak sapa la yg huduh sgt nih... hek hek hek...


7 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah cam pro anak ko main piano, ade talent dah tu sue....comel aku tgk......

Sham Ummi Echa said...

fuyohhh..kelas anak ko main piano sue...ada gaya dah tu...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

suek cepatnya kau dah buat entry untuk bulan okt.. tu bulan okt ke bulan sept tu. heheheh

nampak dah besar maryam main piano. nanti dah besar boleh la masukkan dia kelas piano

eiNa said...

sue.. ahad ni ada umah dak? kami nk p beraya area KD .. insyaallah leh p umah sue sekali..
nnt kami msg kay.. bg alamat penuh..

eija28 said...

cepatnyer ko buat entry utk bulan okt sue.....

Mimi said...

loorr...td aku da type tetiba jadi error lak..
nmpk minat main piano tu..nnt besar sket bole la masuk kelas,
insyaAllah Sue, next year turn maryam dpt adik...ameen..

mrs khairul said...

heheh..amin..ya allah perkenankanlah hajat kawanku ini...

wow umah en. abu ada piano eh..samalah dgn en. khai..tp khai punya dh rosak! xde chance kanda nak tunjuk skill..hahahah

Related Posts with Thumbnails