Followers

Monday, October 05, 2009

Kuala Gandah...

jom kawan2 kite p sana... masuk adalah percuma..cam kes km klu nak ikut xtvt bsama gajah..kena booked awal..klu dtg time tu br nak amik suma mmg x dpt... so kol dl... FOC eh.. tp eloknya derma la sket ..sian gajah2 tu..



video

meh layan video mama maryam + mak tok naik gajah ( lukimala, 71 thn) ..hehehe siap tertelan air sungai tu wei.. erkhhhh redha je la... keh keh keh



ni antara xtvt yg sempat km buat bersama2 ngan gajah...

4 comments:

Puan Iza said...

berani la ko naik gajah tu....aku lum tentu lg berani ke tak nak naik gajah tu...hehehhe....

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

tu diaaaaa...pi naik gajah..takut kak iena tengok..walopun jinak maner..mcm2 kemungkinan leh terjadi..
apa2 pun tengok maryam enjoy...

watie said...

waaaa sonotnye nengok best2 hihihi

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

beraninya maryam.. kalau f & e tu compem dah bukak langkah seribu.

masa dorang kecik2 pernah naik jugak gajah ni kat A FAMOSA melaka. tapi bila part dia masuk air tu, memang takut, tapi kami tak basah la..

Related Posts with Thumbnails