Followers

Friday, October 30, 2009

ayah pegi kedai..maryam + mama ???

ada satu malam tu..ayah p kedai..maryam cam biasa nak ngekor... hari plak ujan sket2... mama apa lg kasi dia duit byk2 ... pastu kuarkan kamera.... amik gambo dia.. suka la dia tp klu mood x baik tu jgn harap la..... tu yg mcm2 aksi dia buat.. hek hek hek...

ni la rambut baru maryam... ok ke tdk????


suka sgt pic ni.. cute je..

erkhh panjang sggh lidah awak adik oiii

ni plak cam dahi tu kena tampal cool fever...hahaha

ok dah.. dia x mo amik gambo dah...klu mama buat degil nanti maryam rampas kamera..bahaya tu..leh jahanam...

4 comments:

.: SharLeenZ :. said...

alaaaa sweetnya maryam ngan rambut baru.. nampak ayu gitu.... hikss..

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

rajin ptg rambut maryam .. rasa hr tue dia br potong rambut kan ..takper janji kemas

mrs khairul said...

yaaa!! auntie stuju! rambut baru awak cantik lah maryam..weh pnjg lidah tu..ha bagus nnt ngaji mesti sore sedap..hehehe..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

oooo maryam potong rambut erk sue...kemas jer aku nengok sue....comellll......

ha ha ha..sejibik batrice ko....kalau dpt duit..kemain lagi ligat....siap minta ngan mama or papa dia lagi....pastu tahu tu...duit syiling now dia tak mahu dah...nak duit ringgit gark....

Related Posts with Thumbnails