Followers

Friday, September 11, 2009

maryam budak bertuah....

nak tahu apa xtvt maryam tiap2 malam???? cuba tgk gambar kt bwh ni.. tiap2 mlm okeh dia buat camni... erkkkhhhh



cubaan utk panjat blkg ayah dia..iskh iskh


sket lg nak berjaya..sampai nak tcekik ayah dia tau..

see dah selamat dok atas bahu ayah... sapa kata anak pompuan x lasak??? hehehe suma benda nak dipanjat + lompat tau...

ni pun salah satu x tvt maryam..klu ayah baring dia pun baring tp kat mana??? cuba tgk betoi2... ayah dia meniarap.. dia bantai tido kt blkg ayah dia.. hahahaha siap letak bantal + selimut ngan shawl mama dia lagik
sabo jelah budak ni tau... tiap2 mlm dia mesti main camni... mmg rapat sggh dua beranak ni.. klu ayah kena p o/station nanti camne.. mau meragam maryam...


hehe maryam nak tayang topi yg dia buat kt skol... mcm2 benda di lukis..eh bukan maryam yg lukis tau.. yg besar2 lukis..maryam cuma kalerkan...oklah nampak cun gak..pasla dia dah pandai x kuar dr garisan.. abaikan maryam x pandai2 senyum..klu suh gini la rupa dia.. klu x disuruh lawa plak senyuman.. hehehe


bg yg tanya mana sy beli bj tido tebies maryam tu..sy beli kt reject shop ye.. yg tbaru ni beli kt summit.. rm9.90 sahaja... mmg ngam2 ngan maryam... maryam mmg suka pakai bj tu.. maybe pasal nipis + lembut..selesa..


5 comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

budak perempuan bisanya memang rapat dengan ayah kan sue?? nanti kalau sue dapat bb boy, sure dia manja dengan sue pulak.. eheheh

Intanaziela said...

samalaaaa hadif pun kamceng giler dgn babah..kalau dgn mama ni dia takut sikit..mama kuat marah dia..hahahhaha

sue, intan ada cuba buat kerabu mangga ala nyonya..resepi tu intan dapat masa tengok rancangan chef wan..best...nanti intan share resepi...

Mimi said...

mmg budak2 suka benar kan memanjat especially kalo kita meniarap..aku ni sampai sakit2 pinggang coz anak aku dok pijak2 belakang bila aku ngadap NB..

biasa anak girl mmg rapat dgn papa kot kan..tp nnt bila da besar/dewasa sure dia rapat lagi dgn mamanyer..

yong ibu chem said...

"sapa kata anak pompuan x lasak???"

statement tu kan su amat2lah bersesuain dgn chempaka ku..hehehehhe

.: Leen-Awie :. said...

betul tu sue.. sapa kata anak pompuan tak lasak.. rasa2 daniel ngan damia sama jer.. ihik ihik..

Related Posts with Thumbnails