Followers

Sunday, September 27, 2009

marilah kite bekerja sekuatnya...

salam all,

rasanya hampir suma mula keja esok ni kan..tah2 mggu lepas pun ada yg keja..hek hek hek... mood raya masih ada..mood keja bila nak dtg ni? rasa nak cuti lg je esok tp keja melambak.. sampai kdg2 malas nak buat huhuhu apa nak jd ni.. mulai esok..sy bz sentiasa.. tggl x sampai lg 2 bulan utk bengkel yg akan blangsung kerjasama PLF + PNM... ngan meeting, ngan brochure, hotel, peserta, course notes, gift.. 1001 benda nak kena pk..belum lg pasal keja hakiki... bulan ni langsung x sentuh AV materials... kdg2 rasa nak berenti je.. penat sggh rasanya.. mulai esok mula semula rutin biasa... penatnya... harap2 semuanya bjalan lancar...

pada kwn2 yg hantar sms raya tu..sy minta maaf sy x sempat nak balas..hp sy sampai jam pasal byk sgt sms masuk...maklumlah hp murah..hahaha..pastu ngan celcom buat hal..sakit hati betoi.. sms asyik failed je... pastu dah raya ke bape br ok.. dah basi lah sms tu... mencik tau... sowi byk2 tau..ke nak sy balas gak sms2 raya tu???


byk benda nak di kongsi...raya kali ni km x ke mana sgt.. so kutipan duit raya maryam adalah kureng ..xpelah.. syukurlah ada gak dpt sket2..al-hamdulillah...



ni pic 1st raya ari tu..km raya kt raub dulu.. byk lg pic..tp biasala..mood x de..heran betoi.. dl xde berokband bukan main galak nak hapdet..bila dah ada.. nak online pun malas... :P nanti klu rajin km tepek pic lain... km sempat p studio amik pic raya.. hek hek hek..


ni plak raya ke 2..hahaha org p beraya..km melawat gajah... syok woo nasib baik sy booked dl..nanti lain n3 sy cerita pasal ni ..

ok babai... sampai sini dl.. esok klu sempat sy hapdet lg...

9 comments:

Jasfyra said...

salam aidilfitri sue...
wa, hari raya ke 2 naik gajah...syok woooo
kami raya ke 3 p raya kt ikea..kikiki

.: SharLeenZ :. said...

wah raye2 siap naik gajah... sempoi laaa... syok tuh...

mrs khairul said...

waa...smpt p studio tuh..cpt2 tepek sue..sure ada class..hehehe..aku ngajak khai dia xmo ko..eii menci tau..

gajah?? seram aku..nk dekat pun xberani..hahahah

☆ lieya latif ☆ said...

meriah gak raya ko sue....seronok tu...siap ade sesi melawat gajah hah...keh keh keh...seumur idup aku tak penah lagi naik gajah..tingin gak nie...mesti best kan.....

Mimi said...

Sue..ni gajah yg kt Kuala Gandah tu ye?

Selamat Hari Raya..sama la mcm kami...x byk sgt beraya ke mana-mana...byk dok rumah melepak je..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

xpe sue...sikit pun xpe....janji ada.....ala, duit raya bebudak tu buat syarat memeriah kan hari raya jer.......next year...maryam kumpul lagi byk dari tahun nie yerk...

perhg...bebetul busy ko sue...

aku suka...ko sempat amik gambar studio lagi...aku nie dok plan ngan laki aku nak bergambar pakai baju raya balik kat rumah...tp guna camera sendiri ler...set timing.....

re : ha ha ha...ko nie...gambar tu gark yg ko suka erk....
anak dara ku biasa ler.....bab melaram mmg x leh kalah ngan mama dia....masuk keta jer capai spec....

asam rambai....sedappp nyer...tp mak aku malas ler plak nak buat...aku? lagi ler malas.........ha ha ha ha

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

selamat hari raya sue.. wah sempat lagi beraya sampai naik gajah lagi tu..

kali ni balik raub dulu yer.. balik kedah raya ke berapa

Sham Ummi Echa said...

aiikkk...xkn sekeping je pic raya.. boh la byk2 kt sini

smpat lg ko pi naik gajah yer.. sabor jer la.. tp aku dlu masa bujang kan..raya kedua da blasah g tgk wayang ko..kekekeke

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

dasat2 .. raya2 smpt lagie naik gajah tue .. weeehuuuu ;-)

Related Posts with Thumbnails