Followers

Wednesday, September 09, 2009

baju tido maryam

x reti2 lg buat peace..hahaha boleh lah dik oii


mari bsenam bsama sy..


cakkkkkkkkkkkkkkk...

budak ni mmg hepi betoi klu dpt bj tebies dia ni.. lol lol lol br beli bj ni.. x leh pakai lagi test je dl pasal blm basuh..rasanya sempat pakai 2-3 bulan kot... budak bertuah ni mmg cepat tinggi...yg biru hari tu dah senteng..x leh pakai dah... tgklah muka hepi dia... senyum lebar..



8 comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

akak tak pernah plak jumpa baju cenggini untuk toddlers.. baby punya banyak ler..

bagus jugak pakai baju gini, tak yah pakai stokin kan kalau tido dalam ekon

Puan Iza said...

cantik bju tebies maryam nie...kan main sengih lg dpt pakai ek...

Sham Ummi Echa said...

baju sarung camni pon ada utk toddlers ke..aku pon cam mimi x penah tgk.. tp kalo echa mmg dia xmo pakai pon.. dia rimas...echa kt umah bolen je pakai diapers je dia.. sgguh seksi anak aku tu kalah nasha aziz

mrs khairul said...

ala comeinya anak auntie nih..lama auntie jumpe..ko tau kanda pun ada baju cenggini..tp dia xsuka ko..ye la xselesa kot..tp aku tgk mariam apakai cute jek..mcm teletubbies kan..comel!!

☆ lieya latif ☆ said...

comellaa sue...kalo mia n mija sah2 di tarik2nye suar tu sebab tak kuar kaki tak pun sure anak aku main ala2 icekating tuh....ye laaa kaki dah licin....hihihi

liwaniel said...

comel baju tido maryam..wanie pun tak pernah jumpa baju camni untuk toddler..sue beli kat mana?

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

nampak makin tembam maryam ni..comel nyer dia buat peace..
sue, raya jgn lupa amik gambor manyak2 tau...

yong ibu chem said...

su, nak pulak maryam pakai baju tu..kiut je ha.. klu chem lamau koyak tang kaki nya tu..nak kuarkan kakinya..hehhehee

Related Posts with Thumbnails