Followers

Sunday, August 09, 2009

apa km buat hari ini

hari ni x byk xtvt nak ke klang pun x jadi.. pak cik ku telah ke melaka so lepak umah..makan...lepak lg ...kol 3 br kuar umah km ke ....


xtvt ptg tadi :)


McD sri Damansara... minum petang..hiks.. ngan mak tok + Cu mir pastu terus gerak p pekeliling hantar mak tok.. bas kol 5.30ptg... mujur maryam x nangis...klu dl.. mesti nangis bila mak tok nak blk...


otw ke umah lepas hantar mak tok kan kena lalu taman metropolitan kepong... maryam bukan main suka.. dia ajak main layang2.. tp dgn parking payah.. ngan panas dan ramai org.. ajak dia main kt area umah km je ala kt AMDAC sebelum sampai umah km tu kan ada padang.. situ klu ujung mggu mmg ramai org main.... mula2 dia ngamok gak.. pastu km buat dek je.. hihihi


mula2 beli yg kecik je..rm5 pastu x naik2... padahal angin kuat.. p tukar plak yg lain.. sekali mcm nak tkoyak tang nak ikat tali tu... tukar lg...



layang2 baru ..beli yg besar sket.. tambah lg rm10...

maryam kejar layang2 dia.. lol lol lol pastu marah bila x dpt capai ekor layang2 tu hehehe

bila dah naik leh la duduk sambil layan layang2 tu.. tgk blkg derang..ramai tau yg main layang2 kt sini.. dgn org jual layang2...makanan...baju pun ada.. hehehehe


5 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

ohooo aktiviti yg lieya n co tak penah2 buat lagi....best ni sue kan.....maryam pun enjoy hah....tapi tang marah tak dpt tangkap ekor layang2 tu lawak....hi hihihi hi......

Sham Ummi Echa said...

wah terer tu.. en. abu main layang2 smbil duduk je

Mimi said...

kt metropolitan park tu mmg mcm2 rupa layang2 ada kan..org ramai gak kt situ kan...

main layang2 kt area rumah pun ok apa...xde la ramai sgt org..senang nak lari2

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

anak bapak betul la maryam ni.. siap bertopi macam ayah dia jugak...

selalu budak lelaki jer suka main layang2.. sekrang ni girl pun dah suka main layang2 kan

Jue ~ mama DnD said...

bestnya maryam dpt main layang²... danish beberapa kali request nak layang².. kami yg kejam ni x pernah belikan lg... sbb tatau nak main kat ner...hehehe alasan... janji ngan dia tgu dia besar & leh main sendiri...

Related Posts with Thumbnails