Followers

Friday, July 03, 2009

hentam sajelah

x de benda nak hapdet..hehe pic atas ni nak tunjuk rambut maryam dah leh ikat.. cepat gak panjang..klu mood dia baik mcm sepanjang mggu ni leh la biarkan rambut dia panjang..hehehe ingat nak potong rambut dia klu blk raub.. tp tangguh dl la nampaknya..


ni plak amik masa km p genting sempah anta mak tok n sambut besday mak tok masa bulan lepas..saje tepek pic ni konon2 berseni gitu...akekekeke


kt bwh ni plak makanan2 yg sy beli @ dpn Uniten tu.. klu p situ mulalah nak borong mcm2..geram suma nampak sedap + masih panas2.. nafsu gelojoh makan kuat sggh

masalodeh ..yg sedap...

ubi kayu goreng...

bayam goreng..



10 comments:

Puan Iza said...

Comelnya maryam ikat rambut tu....kemas jer...

sedapnya goreng-gorengan tu...aku suka bayam goreng tu....ranggupkan cam kopok....sedapnyaaaaa......

Linda Latip said...

ooo ni la bayam goreng yg ko war warkan kat FB tu ye..sib perut aku tgh mulas skrg ni..jd nafsu mkn tk stabil lg ye..huhu

hai cik maryam..kenmain ye homey ye ikat rmbut camtu..ko mmg tak gunting rmbut die ke? smpan la kasik pjg lagi sue...

mrs khairul said...

sue maryam cantiklah ikat rambut cenggitu...biarlah panjang..heheheh

aku xpnh dengo masalodeh tu apa..mmc cekodok ker

liwaniel said...

comel maryam ikat rambut camtu..biar panjang pun takpe..

teringin pulak nak makan bayam goreng...tapi tak pernah jumpa yang baru lepas goreng camni..selalu nye makan yg dah packing cam kerepek tu

Zanna_MamaBatrice said...

sue, aku tak pernah jumpa lagi bayam goreng ko.....sedap erk....

aku suke tengok maryam berikat rambut...nampak kemas sgt...ko nak potong rambut dia lagi ker sue...
alahai, sayangnyerrr....

☆ lieya latif ☆ said...

haaaaaaaaaa ni la ye bayam goreng yg ko buat aku merane di kale aku puase yeak hi hi hi hi

tu ar aku pun suke gi uniten tu, tapi aku gile sirap selasih ngan cendawan goreng die.....tapi mmg rambang mate pun tgk makanan2 kat situ....

cute maryam ikat rambut, nampak lagi chubby

Mimi said...

comeyner Maryam bila ikat rambut :)

aku pun minat kerepek bayam tu..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

sue, jangan la potong rambut maryam, bior la panjang, comel boleh ikat rambut.. buh reben macam2 kaler..

tu gambar ke dua tu patutnya tegakkan.. kepala akak tengok gambar tu pun sampai senget

yang masalodeh tu, kak mimi panggil magelek atau pun wadey. hehehe buruk jer panggilan tu kan..

bayam tu pernah makan. sodap!

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Anonymous said...

Place one matted light pandora Jewelry left of the area for jewellery, and one to the right. pandora sale Place reflector light near where the camera is. Whatever you do, avoid mixing light types. pandora charms Use only non-fluorescent lights, and isolate your photo 'lab' away from natural light. pandora bracelets To have freedom with many settings that will be a must, we will have to use longer exposures. For longer exposures to pandora bracelet achieve maximum sharpness, we'll need a tripod. pandora bracelets sale Our hand shakes too much, when camera runs at exposition Buy a 'tripod' for You don't need a heavy duty tripod. pandora bangles If your setup will be on a desk, you can chose mini tripod - approx and stand tripod on the pandora necklaces desk as well, or longer tripod, approxand stand it on the floor. pandora beads Two desk lamps with soft light irrelevant if you are using photo tent -- the tent is there to soften the light and reflector light at the front. pandora earrings I keep the cube open at the front, for easier adjustments and photographs, unless jewellery is highly reflective of the image of me taking photograph. Uniform background colour is recommended. White background works great.

Related Posts with Thumbnails