Followers

Monday, June 08, 2009

so not me :(

salam semua..

dah lama x bhapdet blog ni... mcm2 tjadi mmgu lepas..xde mood lg nak cerita... penat...susah hati n mcm2 lg bsarang dalam hati.. bila dah kembali tenang sy akan kembali lg.. buat masa ni..biarlah blog ni sepi dl.. hahaha poyo je tah2 esok lusa bderet n3.. moga2 cepat2 la hilang segala masalah... harap2 maryam semakin sihat dan x sakit lg.... dan semoga Allah perkenankan doa km.. permudahkan segala urusan km.. hanya DIA yang Maha Mengetahui, Maha Pengampun...



16 comments:

Sham Ummi Echa said...

nape ni sue..ada prob. ke.. meh story kt aku sket..

eiNa said...

maryam sakit eik?
aira pun baru discharge SDMC 2minggu lepas..mak teh mai tunggu jugak..

watie said...

semoga maryam cepat sembuh.. amin

Mimi said...

Sue..ko ok ke? Maryam ok?

Dapat tak cari 'benda' yg dihajati itu kt OU?

liwaniel said...

kenapa sue?..maryam tak sihat ke? semoga dia cepat sembuh dah sihat2 selalu

Puan Iza said...

Nape sue?...ada mslh apa nie?..maryam tak sihat lagi ke?...harap2 sumer ok yea...

oli said...

harap masa saya tulis komen ni, semua masalah dah diselesaikan, semua yang tak happy dah jadi happy, dan yang pening maryam dah sihat dan ceria

oli said...

pening = penting

mrs khairul said...

sue..tenangkan hati..byk berdoa pd allah..moga segala kekusutan hilang k..takecare dear

Zanna_MamaBatrice said...

sue...sabar k
insya allah....sumer will be ok even aku pun x tahu apa problem nyer...yg paling penting...maryam sihat wal'afiat.....
we always pray for u and her...

☆ lieya latif ☆ said...

sue ...aku faham isi hati ko....ko sabar okey....dugaan hanya datang utk org yg dekat denganNya...ape2 nak storimori, cam biase laaa...YM sajek daku hi hi hi

salam peluk cium tuk maryam....bile laa nak pass adiah maryam nieh....

~~ciklinn~~ said...

maryam tak sihat ke sue...alahai semoga dia cepat sembuhh yer..

Intanaziela said...

sue,..kenapa bersedih? semoga cepat ceria semula... :P senyum selalu ye...Allah itu maha mendengar..doa banyak2 semoga semua problem selesai..

.: Leen-Awie :. said...

apa sudah terjadi.. apa2 pun moga segalanya kembali kepada sediakala... sabar n doa byk2.. sy doakan moga segalanya dipermudahkan... aminn...

Jue ~ mama DnD said...

semuga maryam cepat sembuh... situasi kita lbh kurang sama... akak pun xder mood nak update blog...anak x sihat..skang ni akak plak x sihat.. gossip sana sini yg manganggu jiwa ku... ahhhh fadeup sgt.. berdiam itu lbh baik...

Hirda Ibrahim said...

apsal ko?
sabar byk2 ek...
hope semua will getting better...
aku x dak ym, kalu dak sure aku pun dpt berita terkini ni...hehheh

Related Posts with Thumbnails