Followers

Friday, May 08, 2009

ULAR kejap...

hehehe biasalah today kan friday...mood M sudah dtg... keja melambak..xpe..buat kt umah sket.. nanti mggu dpn leh hantar kt GM...harap2lah...

sy masih x buat n3 pasal besday maryam..pasalnya sy x amik pic pun.. mmg xde ..huhuhu tgk kt blog korang je la... terima kasih semua yg dtg.... terima kasih pasal korang update kt blog masing2... terima kasih byk2... sebenarnya mood nak hapdet pasal besday bash tu mmg elekkk x tahu nape.... padahal klu nak boleh je cilok dr blog korang.. maybe pasal byk keja kot... sampai nak buka blog pun rasa bsalah.. kt FB plak buka, baca, balas sket2..tutup.. tu la keja selang 2 jam... hehehe sapa ada FB sila add sy okeh..

hadiah2 yg korang bg semua maryam suka.. sapa x suka hadiahkan? mewah la menan dia.. so thn ni no more menan n books... hehehe al-hamdulillah murah rezeki... terima korang

sebenarnya ada byk benda nak cerita tp kesuntukkan masa pasal ni tgh tggu visitor dtg melawat..adoii la derang ni pun klu nak dtg jgn la dtg jumaat..jumaat hari utk bpoya2..betoi x kwn2....hahahaha..... + xde pic tbaru...Ya Allah memang sejak akhir2 jarang kuar kamera tu.. ada dlm beg tulah... bateri pun klu x salah last charge a week b4 besday bash maryam...



erkkkk nak tayang sandal br..hehehe en abu belikan sempena ulang thn perkahwinan km yg ke 5.. cap ayam jek..yg penting ikhlas..klu dpt cap boya ke apa ke tu kira bonus.. tenkiu bii.. selesa bila pakai... dah rasmi pakai masa PDS 9 rabu baru ni..



selamat hari ibu semua!!! moga kita akan jd ibu yg terbaik... aminn



7 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

busy yerk sue
erm....aku pun now cam mood M tu besar betul....
nak melawat rumah korang pun x sempat....nak2 sejak tenet kat opis aku kena blog...xde harapan ler nak menyinggah kat blog kengkawan ....harap malam jer lah kalu free

cantik arr sandle ko..
ok ler en abu belikan
kalu laki aku...aku requested belikan kasut or sandle....
dia buat booo layan jer sue..
tension jer aku

btw.....HAPPY MOTHER DAY

mama mya said...

selamat hari ibu :)

eija28 said...

HAPPY MOTHER'S DAY sue!!!!

KV said...

wah, best2 dpt adiah weges.

Mimi said...

Selamat Hari Ibu Sue...

Hirda Ibrahim said...

hepi mother's day sue....
x pe sue, x kisah apa pun, janji ikhlas...

Sham Ummi Echa said...

hepi mothers day sue...

wah dpt kasut baru...ni yg cam gladiators tu ek...

Related Posts with Thumbnails