Followers

Friday, May 15, 2009

tekanan!!!



smlm blk dr keja tgk2 lantai blk km dilanda raksaksa... huhuhu..kopak lah camni..rasa2 mau rm1k++ nak tukar tile ni suma... buat sementara waktu km tido kt ruang tamu... kumpul duit dl br leh tukar ...rasa mcm nak kena tukar suma jek.. tp mau korek mana ongkosnya??? pemaju mmg x tanggung dah pasal dah abeh warranty...

sebenarnya tile bilik km ni dah penah tukar dah masa 1st km pindah sini... ni kali ke 2 la kiranya... masa tu pemaju yg buat... selang bape bulan bilik maryam plak pecah.. pemaju gak buat.. pastu ruang tamu ....masih lg dlm warranty... last year bilik tgh..kebetulan masa tu km nak buat upgraded ruang tamu..buat sekali bilik tgh... ni tetiba plak bilik kami pecah.... rasa nak nangis...nyampah betoi...hampir separuh dr tile tu pecah ...

5 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

ya Allah sue.....teruk tuuuu....(saje wat2 tekejut sedangkan dah borak tru YM) he he hehe....

banyak kejaa laa pasni sue, nak kene betulkan balik, nak kene punggah barang bagai....sian ko sue....yg penting kaki maryam ko jage tau, takut die tak perasan terpijak ...lehluke tu....

sabo yeak....bak aku kate laa, ko kene panggil karam singh walia ni.....pemaju tak bertanggung jawab e he hehe

Sham Ummi Echa said...

ya allah...(eh aku pon cam lieya gak la..wat2 trkejut sbb da ym ngan ko kan...tp mmg siyes pon aku trkejut bila tgk td..)

apa kt ko g serang developer tu.. ni nk kira satu umah ko da penah pecah kan..

sian kt ko..byk2 sbr yer..

mrs khairul said...

sue..nnt kalo duit dah cukup aku rs ko xyah pasg tiles.aku sages ko letak jek laminate floor..mahal sket tapi tahan lama..

hampasss punya pemaju kan..

Hirda Ibrahim said...

ni pemaju mana ni??
teruknya... habis sampai jadi camni..derang ni masa buat umah tu guna apa?? marah nihhh...
umah aku pun sue dh start crack sana sini....hmmm benci aku tengok..

sabar ek, untung2 ada rezeki terpijak ada le kat mana2 dpt extra $$ tu. tapi bg aku penatnya nk kemas, angkat brg semua..huwaaaa...

Zanna_MamaBatrice said...

ishk...camner boleh jadi camtu sue erk..
dia boleh pecah plak...
dia guna mozek xde qualiti tu sue...kalu ikut, susah nak pecah mozek tu...iskh iskh iskh....

Related Posts with Thumbnails