Followers

Friday, May 29, 2009

rindu sama pipi budak busyuk nih....

geram sggh bila tgk semula gambar2 lama maryam....huhu bila la pipi dia nak kembung semula camni???


rindu gak sama rambut panjang dia...nape masa ni x nampak serabut?? skrg panjang sket je nampak rimas... huhuhu ke rambut maryam makin ikal?


cekci plak nampak tiak...yg penting pipi dia..hehehe


ohhhh rindunya nak tgk pipi maryam camni... pastu ikat rambut.. huhuhu


13 comments:

Jue ~ mama DnD said...

sian maryam.... insyaAllah gebu nanti pipi dia tu... apsal sue potong rambut dia..? sue try guna shampoo yg ada conditioner sekali.. dalila akak guna JnJ yg ada conditioner tu...color orenge gelap.. rambut dia nampak lembab sket.

Zanna_MamaBatrice said...

tu arr sue
aku pun rindu ngan pipi gebu bak pau terlebih yis si batrice sue...now gebu lagi...tp x segebus dulu....

kita sama2 doa anak kita makin tembam and gebu yerk sue.....

aku suka gambar 1st tu sue...cheeky jer muka maryam ngan fries terselit tu....

re : sue....ko jgn lupa vote for batrice erk...toddler super model contest......

mrs khairul said...

sue aku tringat gambo ko kat sawah tu (sawah kan???) ko pnh tepek kat FP kan? i likeee...cantik sgt di mata aku....

weh, sama lah mcm kanda..kering jek skrg..kalo bukak baju tuh nmpk rangka dia..aku kdg2 mcm nak nangis jek tgk..huhuhu....

Hirda Ibrahim said...

aku punnnn...
now hardy dh x dak pipi pau dia...
berat pun dh turun, jd 13kg. susu dh kurang now. mkn pun sikit. mama dia yg makin bulat..hu waaaa....

Puan Iza said...

Samalah cam haikal....aku pun rindu pipi dia yg gebu tu...skang haikal dh kurus...maybe byk main kot...makan nasi pun skit je....minta lauk je lebih huhuhu...

As@Aza :) said...

menghadapi masalah yang sama...anak tak mau makan :(...dah tak tau nak ikhtiar macam mana kaaann??? buat itu tak nak makan...buat ini tak nak makan...last2 masuk mulut mak jugaaaakkk....maaaakkk jugaaakkk yg boolat...anak still macam tu ;)...maybe tahap umur diorang sekrg ni macam tu kot...tak lalu makan.... :(

eija28 said...

maryam tunjuk tiak erk....mmg seronok tgk gambar2 lama...

☆ lieya latif ☆ said...

same ar sue, aku pun windu sangat2 time mia n mija kecik2 dulu....bam2 jek pipi kan....

aku suke posing maryam seksi tu....auww nampak tiak hi hihi...comel

~~ciklinn~~ said...

yerlah... anak2 aku pun dah tak kembung pipi dah..nak2 aliff rindu sgt2 nak cium2 pipi gebusss dorangm masa baby dulu.. huhuhuhuhu

pandai anak dara ni berposing yerk..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

coz maryam dah makin besar ..makin aktif sama dgn adam ..dah kurang dah pipi gebu dia ....

Sham Ummi Echa said...

pics maryam yg memula skali tu lain sgguh ropa dia.. hmpir aku x cam.. yer la dlu pipi maryam nmpk berisi jer.. skang da tuyus sket.. yer la bdk makin lasak..kurus la sket..

Mimi said...

sama..aku pun rindukan pipi najeeb yg bam bam masa baby..nampak da besar kan anak2 kita semua..dr dulu bb bam-bam..sekrg dah jadi taller and slender..

yong ibu chem said...

bam bam gak maryam dulu ye...

takpe sue..janji dia sihat dah memadai....

Related Posts with Thumbnails