Followers

Monday, May 18, 2009

FOTOKIDS DAY OUT

Date: Saturday, May 16, 2009
Time: 9.00am
Location: Children Creativity Centre Complex, Sunway

Al-hamdulillah km bjaya pergi ke tempat yg dituju tanpa sesat ..muahahaha dan yg paling awal sampai.. cehh ingatkan dah lewat rupanya time sudah tukar n km x dpt apa2 info.. tensen disitu... pas km sampai oli plak sampai..sempat la km bergambar dl ...hehehe pastu niza + as.... pastu brlah CT + Norli... pada km oklah xtvt2 yg ada... cuma x bape best pasal maryam selsema... meragam x hengat....siap nangis2 bagai..adoii x sanggup + kesian kt dia..badan pun cam dedar2 gitu.. dkt kol 11 km bgerak pulang.. sempat la maryam ikut 3 xtvt... jd photographer, buat salad & melukis tapak tgn...


hehehe..suka pic nih.. km tgh amik pic..biasalahkan..tetiba ada photographer amik pic km gak..dan2 sy pandang kamera dia..ahakss. ..pic ni copy dr fb CT

ni pun copy dr fb CT... km tgk kusyuk la konon nak ber xtvt....


maryam masuk xtvt melukis tapak tgn , mewarna + gunting


xtvt buat salad buah + kentang ..mama dia yg hover..hahaha maryam layan je..suh cucuk..dia cucuk...

sedap...syg mama ni pandai lah buat salad....


kalau en abu emailkan pic2 lain sy akan mskkan kemudian..



13 comments:

eija28 said...

wah..bestnyer korang bergathering!!!!!!!!!!!

oli said...

alamak...asha ambik balon lindung muka i...

Sham Ummi Echa said...

menarik gak xtvt2 dia ek.. tp tu la.. x ramai family yg join..

kiranya aku xde la frust sgt..ahaks..hehhee..

ILA said...

x berapa meriah ek cam masa kat titiwangsa thn lps... mgkn sbb ramai kengkawan lain yg x dpt join... neway aktiviti dia aku tgk cam ok...yg penting korang enjoy kat sana..

Puan Iza said...

ooo ko gi ek sue...cam best aktiviti dia kan...

Aza...As :) said...

macam2 jugak xtvt ekkk??? dulu anak2 kita kecik lagi...tak pandai nak masuk apa2 xtvt...kali ni dah besar...bolehlah masuk macam2 ;)

~~ciklinn~~ said...

wah byk gak aktiviti yerk..... huhuhuh aku tak dpt nak joinn lor...

☆ lieya latif ☆ said...

siut jek bace komen sham hahaahhahah....tu ar same cam aku gak, bile ramai tak join rase tak le frust tak dpt join gak...hahaahahah ayat keji!!!

tapi menarik sue aktiviti2 nye...lain dari yg lain...aku suke....tang jadi photographer ngan buat salad tu...sah2 aku kerah si damia masuk tu....he he he hehe

maryam pandai laa buat salad yek...nanti maryam buat semangkuk tuk auntie yeak....

Mimi said...

dapnyerr salad Maryam buat..nak sket boleh?

kesian Maryam x berapa sihat ye...sekrg camna dia?
makan ubat tau ye...nnt cepat sembuh

Intanaziela said...

sue...
time intan sampai sue dah balik..hukhukhuk..intan lambat pasal hadif ada sport day... tak de rezeki kita nak jumpa.. :(

Linda Latip said...

apsal gbr aku tkde..saja ye ko..hahahaha..mentang la aku fashionably late (haha sbnrnye tatau stat kul bape..kalutt!!)

Hirda Ibrahim said...

kalu aku pi maknanya aku sure dok melepak dgn korang2 gak kan? hehehe
aku x leh join coz family shahnun dtg fr kedah.
kiranya weekend tu aku berumah tangga kat umah SIL aku je la..

Zanna_MamaBatrice said...

hang join rupanyer sue erk..
tp tu arr sue...x nampak meriah cam tahun lepas...thn lepas hang x dpt join kan...hu hu hu
tahun nie, kami plak x dpt join...
sedih sedih sedih...

cantik baju maryam....

Related Posts with Thumbnails