Followers

Wednesday, May 06, 2009

Fish!!!


Khamis lepas kami saja jalan2 kt Uptown Kota Damansara..tetiba nampak fish spa ni... teringat yg hirda + oli penah buat...dah lama teringin...hehehe sy amik yg rm6 utk 10 min..oklah nak merasa jek.... punyalah geli....LOL... adoiiii asyik gelak je... dah 5 min br berani rendam dua2 kaki..mula2 tu sy cuma masukkan tumit kaki jek... hahahaha mmg tgelak je....geli nak mampos.. dah la ikan tu suma besar2...sampai maryam tarik kaki sy ...dia takut tgk ikan dok kerumum kaki mama dia... LOL... sapa yg x penah cuba ( ada ke, ke haku yg last???) pegi la cuba..geli sggh... mmg x tahan nak gelak... org yg lalu lalang sampai pandang serong..gilo apa pompuan ni..gelak sesaja....





hari ni warga PLF bz ngan PDS 9..huhu lepas ni tambah bz lah transcriber..nak siapkan transcription PDS 9..lg la xde masa nak bpoya2...huhuhu...i'm sorry semua.. masih x sempat melawat rumah korang .....

9 comments:

Mimi said...

saya blom pernah (sambil angkat tangan)...aku nih penggeli la kalo buat fish therapy ni sure 1 minit da give up..hihi

eija28 said...

wah sue...ok ke buat terapi nie?eija x pernah lg try....

nak wish nie..."SLMT ULANGTAHUN PERKAHWINAN YG ke-5"...cepat2 bagi adik kat maryam...hehehe

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

akak dah pernah buat ni.. geli tapi best.. akak suka.. heheh

Sham Ummi Echa said...

wei..aku ni lg ketinggalan k.. aku x penah try pon... malu ar.. pas2 dgr citer org dok kata geli.. aku tkt aku dok trjerit2 jer kt situ

Jasfyra said...

xpenah wat lg.dan mungkin xkan buat kot..aku penggeli la weh..kang aku bantai sepak kolam org tu.mampos kena bayar sbb pecah..hahahaa

Hirda Ibrahim said...

weihh main tipu!! letak tumit dulu...LOL
ko atleast gelak. aku terjerit2. thats why aku x leh buat kat tempat open. harus kena kutuk dgn org....hehheh

☆ lieya latif ☆ said...

aku takkan buat bende ni sue...ko promote laa camne best or bagus pun...sebab aku mmg penggeli...ade yg aku terjerit terpekik lolong kat situ nanti.....nak pegang ikan hidup pun aku takut ni nak wat spa kaki cenggini, ngan ikan byk berkerumum kat kaki....eiii takut aku he he he

**happy mother's day**

eMMa@iKKa said...

uish!!! Kalau ikka geli siot...mau tergelak..menjerit sorang-sorang. Ikka nie pengeli org nyer..hehehehe

~NURUL~ said...

Punye lah carik kat mane nak pos komen.. :) wah hati tertarik tarik nak try.. tp takut xtahan geli.. heeee

oh ye sy dari ys.. :) dah follow akak po.. comel anak akak..

Related Posts with Thumbnails