Followers

Wednesday, May 20, 2009

cerita AHAD kami...

KFC @ KOTA DAMANSARA
CHICKY CLUB FAMILY DAY

17 MEI 2009
9.30AM - 2.00PM


MARYAM masuk pertandingan mewarna..hehehe boleh la dia kaler..sampai ke blkg kertas dia kaler.. sebenarnya tiket km dpt dr taska MARYAM.. 2-3 hari sebelum p pun budak2 dah sibuk..MARYAM siap kt nak peluk chicky ...tp apakan daya..MARYAM selsema plak..so dia agak moody.. pastu panas + ramai + bising ..ohh x suka tmpt yg hingar bingar... x selesa...km p dlm sejam je... agak sedih gak MARYAM x bkesempatan nak jumpa chicky.. harap2 lain kali ada peluang...


ni antara outdoor games yg MARYAM sempat ikut... dia main 4 je..kupon dpt 6..2 lg bg syika anak cikgu maryam + besh frenz MARYAM... hadiah yg MARYAM dpt ialah gift yg ada klu kite beli chicky meal tu...hehehe


budak2 yg ada kupon dpt chicky meal 1 set... bukan main hepi MARYAM dpt mkn ngan kwn2... rasanya dia pun x bape sihat ..km ajak blk dia ok je.... al-hamdulillah..ptg tu km bantai tido bjemaah dr kol 2.30 - 4.45 ..... pastu rileks..mandi-manda...minum ptg.. km turun bwh..MARYAM kayuh beskal...ayah basuh keta....


[n3 auto published]

6 comments:

mrs khairul said...

tak larat tuh..tido berjemaah???? hahaha...kami pun selalu wat cenggitu time free ptg2..nak2 musim pns ni kan..nk kuar umaH pun mlas..

ohh maryam moody lagi ahad tu ye..get well soon bucuk auntie..

eija28 said...

wah maryam pandai mewarna yerk....

☆ lieya latif ☆ said...

anak ko mengaler kire cantik tau, anak aku kalo mengaler....tak rupe kaler..contoh gambar kuda....abis dikalernye sampai keluar2 border....dah tak nampak bende tu kuda heheheheheheeh

seronok aktiviti die sue, mia mmg suke KFC....sure hepi kan...

Puan Iza said...

ooo maryam sertai aktiviti KFC yea....pandai dia kaler...ok la tu sue....

hehehe...kami pun selalu gak tido berjemaah ptg hari tak keje hehehe...

Sham Ummi Echa said...

kira pndai la maryam kaler.. echa kalo kaler.. alahai halus jer.. ada besar kuman jer dia kaler.. pas2 dia hangin xmo kaler dah..

dapnyer ayam kfc..nyum..nyum..

watie said...

kami pun suka tido berjemaah hihihi.. hepi jek maryam walaupun x sihat.. semoga maryam cepat sembuh

Related Posts with Thumbnails