Followers

Tuesday, May 19, 2009

Barbie Maryam

hari ni sy nak cerita xtvt maryam bsama kwn2nya... ni br sket dia jumpa klu dia bw kuar semua... mau 10 barbie rasanya... mama simpan a.k.a sorok ...hahaha x larat nak ngemas... kang ilang kasut lah..handbag lah.. mcm2...tgk tu ada 1 yg xde kaki...tah mana2 la ilangnya...


sikat rambut barbie adalah wajib tiap kali main..x dpt sikat barbie..sikat dia pun boleh.. pastu paksa mama/ayah ikat rambut barbie... iskhhhh pastu klu dia x bkenan boleh plak nangis2..suh ikat semula siap sepit rambut bagai...


stroller pun ada...lepas maryam siap2kan barbie dia akan bw jln2 pusing keliling umah... hahaha kdg2 km curi2 dgr...dia ckp camne km ckp ngan dia.. siap pggl barbie sayang okeh.... lol lol lol

**************************************************************************************

ini plak pic masa sy buat suprise sempena ayah maryam pd 29/04 hari tu..gigih pk nak buat apa last2 kol k.ana yg km tempah kek + cc masa besday maryam + nonie ... al-hamdulillah semuanya dpermudahkan dia boleh hantar ke opis en abu.. pg2 tu dah janji ngan k.ina kwn opis en abu utk amik kek ni.. pastu serahkan pd en abu.. derang siap nyanyi2 lagi....

pasal kalut punya pasal main hentam je kt pd k.ana tema hijau kuning... muahahaha

janet, abg amir, abu shah, en abu + k.ina ni kakak kpd virus padu + ceeramoon + bigmouth korang penah baca blog derang x? ... hepi bukan main derang dpt mkn kek...



erkk ni besday sapa ?? hahaha yg penting suma hepi.. x kisah lah kite kasi apa pun kan.. al-hamdulillah en abu suka...


[n3 auto published]

7 comments:

Puan Iza said...

Manyak nya koleksi patung barbie maryam.....pastu siap ada stroller lagi....

Betul tu sue, aku kdg2 pun sorok gak menan haikal...bukan tak nak bg dia main....tapi tak larat arr nk kemas lps dia main tu...dia bukannya nak kemas sendiri....huhuhu...mama gak yg kena kemas hehehe...

~~ciklinn~~ said...

BYKNYER KOLEKSI DIER... HUHUHUHU aku pun kalu ada anak pompuan esok nak belikan camnie... syokk tingat aku masa kecik2 dulu

☆ lieya latif ☆ said...

MMG gegirl anak ko sue.....byk tul koleksi barbie die...mia n mija ade la dlm 2 ....tapi kejap jek anak dare aku main.....aku suke tgk maryam main, pandai die layan barbie die hi hihi...bakal wanita yg lembut dan loving ni hi hihi hi....

wah....sweetnye!!! mesti tekejut en abu dpt suprise camni.....amboi2 kemain kuat nooooo keKEDAHan korang yeak hik hik hik....mane tak maryam pun pandai ckp die org kedah he he hehe...

Hirda Ibrahim said...

byknya barbie maryam..atleast dia mau main, x pa sue, ko layan je la dia ikat rambut, make-up semua. bila lagi.. hehehe

bagus la bini en abu sorang nihhh siap bersurprise kat opis lg.
semangat kedah sungguh :)

Sham Ummi Echa said...

byknyer koleksi barbie maryam.. echa ada satu jer.. tu pon dia x brp nk layan.. aku plak yg lebih2 main.. mklum ler dlu2 x merasa.. hahhaha..

suami mana yg x suka n bangga bila isteri wat surprise cam2.. nk2 lg kt opis.. msti dia bangga giler.. hijau kuning??? kedah sungguh ler.. hehehhe

Jasfyra said...

mainan kecik yg pening nk kemas kan sue..hehehe
wah, sure terkujat en.abu ko wat surprise.

re - sue, baju mandi ica tu aku beli kt brands aoutlet kt ikano.rm19 sajok.brand apatah..lupa suda

Zanna_MamaBatrice said...

betul2 gegerl ler maryam
si batrice jgn harap ler sue nak main ngan barbie bagai..yg dia suka kereta, lori adalah...tensen jer aku tau...

xpe....tinggi imaginasi si maryam sue....dia berpikir tu..and dia ingat apa yg korang buat kat dia.....sweet jer kan....

Related Posts with Thumbnails