Followers

Friday, April 10, 2009

sukanya....

pic2 ni dah lama..masa kenduri SIL kt kedah bulan 3 hari tu.. gigih hapdet pasal lupa bw kabel kamera ..apa yg ada dlm pc je la... pic ni di ambil oleh photographer yg dilantik .... ok la kan cunnn.... muahahahaha

buah hati mama & ayah...

paling suka pic ni... maryam nampak manja jek..


tetiba hasben ku nampak ensemmm tp gemokkk..erkkk mati la klu en abu baca n3 ni.. ( jgn marah...sapa lg nakpuji klu bukan isteri kan...)

10 comments:

Sham Ummi Echa said...

maryam mmg gegirl la kann.. suka pakai gown/ skirt sumer.. suka tgk gown dia.. korang sedondon oren ek..

Puan Iza said...

comel....aku pun suka...

Aza...As :) said...

suker gak tgk pic maryam dgn mama dia tuuu...terlentok habis :)...

rambut maryam dah makin panjang...nampak ayu laahh anak dara sorang ni ;)

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

tengok maryam ingat Jannah..biler lah kita nak gambarkan dia org sama2 kan sue??..a'a en. abu nampak ensem, ngalahkan perantin..keh..keh,,

~~ciklinn~~ said...

ala comellnyer maryam..omak eh pun comell dgn baju oren itu... bapak eh pun hensemm gak...mcm nak nikah jerk... hahahha jgn marah ha gurau jerk..

☆ lieya latif ☆ said...

aku suke la sue, korang anak beranak beroren-orengan nie...comel bangat!!!

ha'ah kan, pic tu maryam cam over lentok....suke aku...manje2 gitu...auw!!!

Zanna_MamaBatrice said...

aku x leh tahan ayat ko ler sue
"tetiba hasben aku nampak ensemmm tp gemokk" kah kah kah

yelah sue...kekdg tu, bila perati2....dlm hati dok kata......makin hensem laki aku ni yerk...he he he

aku pun suke gambar maryam lentuk manja ngan ko tu sue....nak2 ngan kaler soft orange dia tu...comel ler ..

psstt : sue, sorry aku x dpt nak sms alamat aku.....kredit xde...di tambah kat penjara nie dia blok liputan h/phone...hu hu

nie alamatnyer sue...
no. 5, jalan suria 3
taman matahari
86000 kluang
johor

Mama_Aqish said...

tomeinyer maryam pakai gaun tu...so cute....

Jue ~ mama DnD said...

orenggee di mana mana.. pe pun pic sue & maryam tu mmg cuns...

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

maryam memang sesuai kalau jadi flower girl.. dia kan suka pakai gaun.. kalau emily suruh pakai gaun.. "nanak, nanak" ishk geram kak mimi.. tapi nak kena paksa gak dia pakai gown.. baru la nampak gegirl macam maryam

Related Posts with Thumbnails