Followers

Friday, April 17, 2009

Selamat Ulang Tahun SAYANG !!!



AL-HAMDULILLAH hari ini genaplah anak mama&ayah yg diberi nama ANNUR IMAN SYAHIRAH BINTI ABU HASANIF berusia 3 tahun... mama&ayah sentiasa doakan yg TERBAIK buat adik... diberikan kesihatan yg baik, dikurniakan otak yg bijak, mempunyai sifat2 mulia dan terpuji serta semoga adik akan menjadi manusia yg berjaya di dunia & akhirat.... insya-Allah....x lupa juga selamat ulang tahun buat Auni syg... moga nonie jd anak yg solehah serta berjaya didunia dan akhirat kelak... doa ciksu sentiasa megiringi nonie.... semoga nonie sentiasa mendapat yg terbaik dari-NYA... Amin...

** kek besday kt taska semlm..(pic from hp) mcm kek org nak tunang..hahaha belasah jek..


"Ya Allah, yang merajai kerajaan, Engkau memberikan kerajaan kepada siapa yang Engkau mengkehendaki, dan melucutkan kerajaan daripada siapa yang Engkau mengkehendaki, dan Engkau memuliakan siapa yang Engkau mengkehendaki, dan Engkau menghinakan siapa yang Engkau mengkehendaki. Di tangan Engkau yang baik; sesungguhnya Engkau berkuasa atas segala sesuatu.Engkau menjadikan malam memasuki ke dalam siang, dan Engkau menjadikan siang memasuki ke dalam malam, dan Engkau mengeluarkan yang hidup daripada yang mati, dan Engkau mengeluarkan yang mati daripada yang hidup, dan Engkau memberi rezeki kepada sesiapa yang Engkau mengkehendaki tanpa perhitungan."



sebaknya dihati ku kala ini...



10 comments:

yong ibu chem said...

happy birthday to you..happy birthday to you...happy birthday to maryam..

semoga maryam membesar sebagai anak yang berjaya dunia dan akhirat..dah dikurniakan kesihatan dan kebahagian selamanya...amin!

sue..kak hang buat sendiri ke???

Puan Iza said...

Happy birthday to maryam yang ke 3 tahun....semoga jadi anak yg solehah dan dgr ckp ibu bapa :-).

Dah besar dh anak dara ko ni sue....bolehlah bagi maryam adik lak....:-)

sue, itu kek ko buat sendiri ke?....

Sham Ummi Echa said...

hepi 3rd birthday maryam.. semoga mnjadi anak yg solehah dan mnjadi kebanggaan mama n ayah

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

heppy besday sayang..
maryam... auntie sayang maryam..
semoga sentiasa dibawah lindunganNya...

liwaniel said...

happy birthday maryam..semoga membesar dgn sihat dan jadi anak solehah

Jasfyra said...

eeeiii, aku terlambat nk wish besday kt maryam..sorry dear..bz la last week..uhuksss

happy 3rd borthday maryam.semoga menjadi anak yg solehah,taat kepada ibu bapa,menjadi pemimpin yg baik kepada adik2(bila lg sue?hehee), dan berjaya di dunia dan akhirat..amin...

nanti aunty pos adiah ye sayang

☆ lieya latif ☆ said...

hepi besdei maryam...semoga membesar bagai johan.....dan menjadi anak yg baik...

insyallah kalo auntie leh execuse dari kursus tu kejap, auntie dtg meriahkan majlis maryam yeak....mia n mija kemain excited nak gi bedei to yu lagi...he he he

Zanna_MamaBatrice said...

sorry maryam
auntie tertinggal kapal terbang
tp sempat lagi kan

HAPPY BESDAY TO YOU LITTLE ANGEL...
may Allah always bless yourlife..

semoga Maryam jadi anak yg terbaik dan di berkati sepanjang hayat...jugak buat auni....

mmm......this week aku naik Kl tau....hope dpt jumpa ko and Maryam

Mimi said...

Selamat Ulangtahun ke-3 utk Maryam..semoga doa dan harapan mama and ayah jadi kenyataan..ameen...

Cantik kek Maryam tu..bunga pink tu nampak sweet je..

Hirda Ibrahim said...

hepi belated bday maryam & auni....

Related Posts with Thumbnails