Followers

Wednesday, April 29, 2009

Selamat Ulang Tahun AYAH !!!

HARI NI 29 APRIL 2009 GENAPLAH USIA AYAH SAYA 35 TAHUN !!! SYYYTT JGN BISING2...NANTI AYAH SAYA MARAH PLAK SAYA BGTAHU UMUR SEBENAR DIA..HEHEHE RAHSIA TAU.....



JADI SEBAGAI ANAK YG BAIK ...SAYA NAK UCAPKAN "HEPI BESDAY AYAH!!! ADIK SYG AYAH...!!! MLM NANTI MAMA BELANJA AYAH MAKAN...OK?" (MAMA & ADIK SENTIASA DOAKAN YG TERBAIK BUAT AYAH!!! )




ADIK & MAMA BELUM BELI HADIAH LAGI...NANTI KITA PEGI BELI HADIAH SAMA2 YE... TP AYAH JGN LUPA BELIKAN HADIAH UTK ADIK JUGAK...KALAU X ADIK MERAJUK... PEACE!!!




NOTA:
salam semua...saya nak minta maaf x dpt komen lg kt blog2 korang buat masa ni sgt2 sibuk sy just msk n baca je....terima kasih pada korang semua yg sudi buat n3 besday bash maryam + nonie... sgt2 terharu kami suami isteri.. dikesempatan ini km memohon maaf sekiranya ada kekurangan...mmg byk sgt kurang :(( dgn kelam-kabutnya... huhu x selesa... maaf sgt2..rasa2 pasni mmg x leh buat kt umah dah...x muat..rasa bsalah sgt2 bila bapak2 suma x leh msk...kena dok luar dgn x selesanya.. km malu... tapi km harap korang x serik dtg umah km lg.. tp maybe x leh jemput semua ..ikut giliran la kot pasni..minta maaf sgt2 pd korang..klu ada yg km x layan ke hapa ke, makanan x best ke..semua km tempah jek....sori lg sekali.. insya-Allah klu dah x bz ..sy akan melawat n tggl komen kt blog korang.... minggu ni mmg bz sgt2....sebelum terlupa hepi belated besday to ARISSA, HIRDA & OLI !!!




13 comments:

Sham Ummi Echa said...

hepi besday ayah maryam..

maryam cpt suh mama belikan ayah hadiah tau... hehehehe.. ops lupa lak.. ngan hadiah maryam skali...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Happy Besday en. abu.. semoga panjang umur

ala sue, akak pun sekarang ni blog dah kena blok kan.. ni pun kekadang ada kekadang tak de.. ikut nasib la kan

bila nak update entry bash maryam.. akak nanti ingat nak datang umah sue la, nak pas hadiah maryam ni

cantik la maryam pakai cekak dan kepak rama2 tu, napa masa bash haritu tak pakai..

liwaniel said...

happy birthday ayah maryam...semoga panjang umur murah rezeki

Puan Iza said...

Happy besday en. abu a.k.a. ayah maryam....:-)

sue, bila ko nak update entry besday bash maryam tu? tak sabar nak tgk nie hehehe

norsham said...

happy bday incik abu! semoga berbahagia d smpg isteri dan anak (anak) tecinta ; )

mama mya said...

hepi besday ayah maryam.. semoga panjang umur n di murahkan rezeki..

Linda Latip said...

huhuhu yaaa happy besdey en abu juee!!

Jasfyra said...

hepi besday en.abu..semoga panjang umur murah rezeki dan dpt baby baru xlama lg.hehhe

sue, sempat lak ko wish besday tok arissa eh.tq ye

~~ciklinn~~ said...

hepi besday ayah maryam...semoga pjg umur yer...

takpe2 aku paham kesibukan kau...

dah nampak anak dara ha mryam

Mrs. Hasanif said...

Tq..x4 semua mama2..

Ayahmariam

oli said...

happy birthday to ayah mariam...

thanks coz wish kita!!!!

Zanna_MamaBatrice said...

happy besday to en abu
semoga di kurniakan kesihatan yg terbaik dan sentiasa di rahmati
mmm...hadiah apa ler agaknyer mama & maryam nak belikan utk ayah yerk

sue...thanks buat hubby ko susah payah jemput kami yg kesesatan tu...he he he...

don't worry sue
mak pengantin mmg busy sue...
x kisah ler.....janji aku tetap happy kat majlis ko.....

Hirda Ibrahim said...

hepi belated bday en abuuuu....
moga panjang umo & murah rezeki + cepat2 spt 2nd bb. ;)

a ah le ko, aku terlupa bday en abu dkt2 dgn bday aku. ko pernah ckp hr tu.

bday shahnun bln ni. aku dh bg advance bday gift pun .LOL

ps: wahh thanks ko. terharu aku ko wish epi bday kat aku dlm sini.:)

Related Posts with Thumbnails