Followers

Friday, April 24, 2009

PISH Maryam


Maryam ada pish !!! hehe ikan laga je.. skrg tiap kali blk umah ptg2..maryam akan amik mknan ikan n kasi ikan mkn... ada 2 ekor je pun.. km x mo ikan yg kena pakai oksigen ...mcm leceh jek..pasal dl dah penah bela..agak lama la...semua benda2 alah tu dah dihantar ke Raub...cu mir buat letak udang galah yg dia pancing ....... hehehe ikan laga senang nak jaga...nak cuci bekas pun mudah...x amik byk masa...


11 comments:

Puan Iza said...

maryam bela pish lak ke?...jaga pish baik2 tau maryam...

Sham Ummi Echa said...

uih..maryam da ada pish ek.. echa xde pon lg.. bkn apa aku tkt echa ramas jer ikan tu nnti..hehehe

~~ciklinn~~ said...

hahhahaha mmg senag sue jaga ikan lagakan....letak jer yg penting bg makan..

comellnyer anak dara mu itu tersenyumm sambil jeling2 tu.... nampk anak dara dah sgt2

Jasfyra said...

leh geng ngan dina&Arissa nih.depa pun da pish..kadang tu aku tgk selambak depa bg mkn..cian ikan tuh.hehe

Mimi said...

Sue..first of all..aku nk mintak maaf byk2 coz x dpt hadirkan diri ke birthday bash Maryam coz aku ada tetamu yg dtg dr jauh yg perlu ku layan..harap maaf ye..


aku teringin nk belikan najeeb fish tp aku takut dia terbalikkan aquarium tu kasi keluar ayaq and fish..matikan fish nnt...aku pak penggeli nk pegang fish yg menggeletik kalo kuar dr air..oh tidakk..

Mimi said...

typo lah..hihi

actually nk tulih..

matilah fish nnt..aku lak penggeli nk pegang fish...

Hirda Ibrahim said...

awat aku x prasan balang ikan ni time bash maryam aaa?
aku notice ikan yg tepi tv tu. yg hardy dok berebut tgk dgn ghazi.

Linda Latip said...

hahaha eh bukan balang ni ke? ha ah la akuarium kecit..klu yg balang tk tutup sure ghazi dh ramas ikan dlm tu...

Zanna_MamaBatrice said...

oo..pish tu baru beli ler sue erk
suke aku nengok pish tu...lagi pun senang nak jaga...

ralit si hardy, ghazi, haikal & afiq mengadap ko pish maryam tu...

sue...suka aku jumpa ko tau
ko comel....cute.....slim jer....

Aza...As :) said...

oooo...yer keerr sue...ikan laga senang nak jaga...kami dah byk beli ikan bubuh dalam balang mcm maryam tu laahh....tapi tak lama pun....sure mati..... ;)...cantik pokok kaler orange dalam balang tu :)

liwaniel said...

best nye maryam ade fish...seronok la maryam bagi ikan makan...

Related Posts with Thumbnails