Followers

Friday, March 06, 2009

maryam a.k.a tebis a.k.a angkasawan

smlm jalan2 p tesco..cadangnya nak cari baju kurung kaler peach utk kenduri adik ipar mggu depan.. cari la kt kedai2 luar/bwh tesco tp xde pun..kaler lain byk arr yg chantek2..nape la kaler yg haku nak elekkk... tensi2... byk tempat dah p tau..x kan nak kena p key ell plak... x sokaa.. ok sambung cerita maryam plak..cari2 xde bj mama dia, km pun msk la tesco ( damansara )... korang nampak x maryam pakai bj apa? hehehe ayah dia punya kerja la ni.. maryam syok je asal dpt bj baru.. bj ni murah sajok..nak buat main2..( x pasai2 mlm td tido psg ekon) ..nampak cute plak maryam pakai.. RM7.90 jek.. hehehe yg penting murah... bila dia dok main ngan tebis dia..nampak cam maryam pun tebis gak... LOL LOL LOL en abu yg kata hokeh... erkk angkasawan pun ye gak kan?
aduss geram betoi tgk pic ni..ni sy suh dia buat2 tido.. siap bengkok kaki tu..pandai sggh maryam blakon..LOL LOL LOL ikut sapalah yek? selamat bcuti ujung mggu korang..maybe senin br hapdet lg.. pg esok nak blk raub.. x bersiaran la ujung mggu ni...(selalu hapdet utk mggu depannya so n3 senin + selasa adalah n3 autopublish)



11 comments:

Hirda Ibrahim said...

cam romper hardy..
tapi hardy biasa aa.. x monya dia pakai kalu dgn socks2 ni..
kalu pakai camni senang. x yah berselimut..
a ah la sue, pandai maryam berlakon. dia ikut sapa ni??
hardy sah2 aku tau ikut AKU! LOL

Jasfyra said...

sangat comil maryam pakai rompers..hehee..pandai belakon lak tu

Intanaziela said...

sue...maryam sangat comel dgn uniform angkasawan itu..hihihi

anda juga telah di tag okeh.. :P

lieya_latif said...

comel maryam, jenuh aku cari rompers tu budak besar...yg baby punye byk ade jual.....tapi si mirza tak suke pakai cenggini...nanti die dok kebek tang kaki tu, nak jugak keluarkan kaki die....he he he


ooo maryam pure2 yeak....tapi pandai gakdie berlakon..

psst, sue 25/4 tu lieya tak dpt ler...ade kursus PA plak...baru dpt surat tadi....

Zanna_MamaBatrice said...

comeeellll
mmg sejibik tubbies tu ler
maryam byk koleksi tubbies kan sue

aku suke nengok maryam pakai baju tu sue
tp kalu laki aku....dia bising coz' dia yg nengok rimas...anak tu belum tentu rimas
tp maryam pandai belakon lerrrr

[[ yong ibu chem ]] said...

nak pulak dia pakai romper tu ye..tutup habis kat kaki..klu chem, tak tau lah aku..harus meronta2 nak bukak! hehehhehee

*Azie* said...

maryam...mcm teletubies..comel

Sham Ummi Echa said...

hehhe..maryam mmg comei yer.. macam tebis yer..cam angkasawan pon yer... tp nih angkasawati la kan.. pndai dia brlakon yer.. sama la cam echa..kalo brlakon buat2 tido..siap kuarkan bunyi brdengkur lg...hahahha..saba jer la..

Cik Puan Mimi said...

alalala comelnya.. ada jugak jual baju gini untuk budak besor kan sue.. ingatkan untuk baby jerk.. ialah kalau pakai gini,kena pasang ekon.. kalau tak sure maryam tu lemas kepanasan..

sue, toto dora tu beli kat mana.. sms kat akak yek nanti.. cam nak beli jek

Puan Iza said...

hehehe...mmg mcm tebis si maryam nie pakai romper tu.....

selalunya romper yg aku jumpa tuk baby jer...tuk budak besar ada gak ek...x penah lak jumpa.....

Mimi said...

hihi..aku pun suka pakaikan Najeeb sleepsuit camni masa dia belum pandai berjalan dulu la...
Sekrg ni da takde size pulak, dia kan dah 97.5cm...
ni size berapa tahun punya? ada pulak size besar..hihi..suka aku la..

Related Posts with Thumbnails