Followers

Monday, March 16, 2009

Cak !!!

i'm back !!! hehehe acah jek..belum lg la..maybe otw nih... ni pun auto publish n3...LOL LOL LOL harap2 today dapat mkn mee banjir udang kt kuala sepetang.. sejak kuar kt majalah 3 daku dok ulang ckp pd en abu.. doakan la km dpt p mkn okeh.. klu x dpt tu..xde rezeki la nampaknya...

9 comments:

liwaniel said...

mee udang kuala sepetang tu mmg famous kan

yong ibu chem said...

mee banjir udang????

pestime aku dengor..

bunyiknya mcm sedap lah..

Jasfyra said...

mee banjir udang???baca je aku leh terliur sue..kalo depan mata, mau meleleh..hehe

Puan Iza said...

Sue, hari tu aku ada tgk tv citer warung kita tu....dia pun tunjuk psl mee udang banjir nie.....cam best jer.....hrp2 ko dpt makan :-)

KV said...

bakpo la link kat blog kv tak update blog ni. Heran sungguh. Huhu. Mati2 ingat awak tak update tau!!

mama mya said...

wat aii lapor jek :)

Linda Latip said...

hambeih sedapnye..bile nk update lgik neh?

Hirda Ibrahim said...

aku pernah tgk gak...
tapi x sure area mana...
kuala sepetang tu kat mana weih?
aku tgk M3 dh meleleh2 ayaq liuq...
udang terdongak2....gilos...

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

ala comelnyer maryam dok tidur kat pelamin tu..penat tul..ngalahkan pengantin...

Related Posts with Thumbnails