Followers

Monday, March 30, 2009

Besday Adriana Amani :) - 3 thn

adriana si besday girl.. cantik bj dia..ciksu suka okeh...

maryam br bgn tido... ngantok sgt dia..syukur maryam x meragam...

hirda dah nak pulang..hardy shah x bape nak sihat... kali ni x sempat nak sembang ngan hirda

akid goodboy...kecik sgt ..x bani nak dukung..

irfan yg pandai menembak cam mama&abah dia...

as & k.mimi yg makin selim...ahaks


akhirnya dpt gak jumpa linda... sonok arr... ciklinn penyelamat ku.. boleh haku lupa bw map gara2 maryam ngekor je muntut mama dia nih... iskh.. oli n kami sampai time yg sama....suka sgt asha.. selambar je dia kiss pipi ku... syokkk....


cam biasa ..sebelum pulang bgambar reramai...hehehe

dah kt pintu sham & family sampai...

budak comel ni..time km nak blk br sampai.. geram tgk dia.. x puas tgk tau...comel sokmo..



tenkiu as n family sudi jemput kami memeriahkan besday nana... kek nana tu maryam mkn 2 potong.. hehehe... insya-Allah kite jumpa lg masa besday maryam... km akan update kemudian date & time...

8 comments:

eija28 said...

bestnyer korang bergambar sakan....!!!

ILA said...

errrmmm kita pon x dpt berborak lama kan?... cbok melayan perut & anak2 hehehe

X sabar nak ke umah ko bulan depan. Update jgn lupa bgtau aku!! claim yg thn lps x dpt dtg!!

liwaniel said...

sue sempat jumpa sham ngan niza ye...lambat niza sampai..kalau tak dapat jumpa balqis yg gebu tu...

mrs khairul said...

sue..xdpt kita nak jumpa lama kan..aku xsempat nak kiss maryam pun..

how's eija?hopefully dah discharge..aku kan mcm pnh terserempak dia kat taska balqis..tgk muka mcm pnh jumpa..tp aku lupa..skali dh balik umah br ingat nama eija..dia hantar anak dia kat taska sama dgn balqis. tu pun kalo betullah org yg aku berselisih tu eija..hehehehe..

~~ciklinn~~ said...

huhuhuhuh aku jadi penyelamat yg tak berapa nak selamat..hahahaah sori na anak aku nangis time tu... sibuk nak itu ini..tensenn aku...

sue nantimasa besday maryam hang buat sendirik tau kek dier... hihhhihi aku nak rasa....ko nak aku tlg ker? mihahahah

sue tgoklah perottt aku yg berlapiss tu...arghh tidakkkk

Linda Latip said...

huuuu gbr die pn byk..gbr sni ok sket muke ku tk nmpk mnyak² sgt hahahaha!

ha aku pn akhirnye berjupe jugek dgn mu kekeke..maryam good girl la, snyap je tu..suke nengok...siap tdo tk jg lgik..klu ghazi harap laaa..dgr belalang lompat pn die bgn! hahaha

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

bestkan sue dapat jumpa haritu.. tak sabar jugak ni nak tunggu besday maryam nanti.. hadiah pun dah siap beli nih.. eksaited punya pasal.

maryam pun dah besarkan.. lena tengok dia tido masa tu.. mujur tka lama.. boleh sue makan dengan selesa

Sham Ummi Echa said...

sib baik kita smpat jmpa kan..huhuhu.. sori ler aku lmbat.. kena tggu echa tido puas2 dulu..kalo x dia mengaruk nnti.. heheh.. smpat gak aku amik pic ko..ko amik pic aku kan..hahahha..

nnti besday maryam aku try dtg awal k..

Related Posts with Thumbnails