Followers

Thursday, March 12, 2009

AWAY... Shah Alam - Alor Star

Salam to all...

bila korang baca n3 ini sy telah n maybe tgh berada di lebuhraya utara-selatan utk pulang ke kg halaman en abu..di alor star...ada majlis kenduri kawen adik perempuan en abu. majlis nikah 13/3 kenduri besar 14/3 .. so dgn ini sy sekeluarga ingin menjemput kawan2 serta keluarga ke majlis perkahwinan ni di kg masjid lama, hutan kampong, a.star buat sapa2 yg tetiba berada di utara... :) sy cuti sampai isnin insya-Allah selasa br msk keja... mesti sy rindu korang semua.. rindu nak baca blog korang..nak tgk anak2 korang... hurmmm sy baca blog korang hari2 ok..cuma x tggl komen jek.. ( biasalah x mo lalats opis tau sy ni aktif ..sowi tau ) ok la..take care korang suma..

* pic xde kena-mengena.. saje jek.. suka pic ni.. maryam nampak kenit jek..

6 comments:

Cik Puan Mimi said...

Selamat jalan sue, berhati2 dijalanraya.. oo SIL sue nak kawin ek.. selamat pengantin baru yek..

hirda pun balik kg kan?? agaknya mesti dia singgah rumah sue tu..

~~ciklinn~~ said...

berhati2 dijalanraya key......selamat pengantin baru utk diorg tau..

lieya_latif said...

selamat bercuti sue....pas aku wat keje kawin, ko plak, pasni turn kak mimi plak...selamat berpenat2 laa yeak....he he hehehe

sweet pic maryam ngan ayahnye....anak bapak la katekan!!

Hirda Ibrahim said...

ko baru nk balik kg ke?
aku dh 2 hari kat sini (sila bc dgn nada berlagak)... hehehhe

Insyaallah aku pi ptg2 skit...
ko tunggu kami dgn karpet merah buleh?? muhahhah...

mama mya said...

selamat bercuti.. berhati2 di jalan raya.. :)

Sham Ummi Echa said...

selamat brcuti sue..n slamat pengantin baru utk ur sil

p/s : nnti amik award kt blog aku yer..tq

Related Posts with Thumbnails