Followers

Wednesday, March 18, 2009

13-14 March 2009 @ Alor Star

oleh kerana kesuntukan masa...so sy buat satu n3 sajok pasal majlis perkahwinan SIL ... kite layan pic eh... al-hamdulillah selesai semua..tggl lg nak menhantar pengantin plak ke tganu.. insya-Allah esok km sekeluarga kan ke tganu sehingga sabtu...



mula2 mesti la cerita pasal puteri kesayangan kami ni..hehehe pasal sy dah agak dia nak berinai gak..maka sy & ayahnya gigih mencari inai tiub utk budak btuah ni.. hehe pakai x sampai 5 min nangis2 suh basuh.. tp puas hati la merah ..cantik..tp lepas 2 hari pudar segalanya.. jadilakan..

13/03/2009 ....tahniah pada AYU HASLELA & SYED AZLAN.. nikah @ masjid Al-Bukhari... maryam x ikut masa ni..psal dia "pengsan" kt umah akibat tlalu penat bermain..LOL LOL LOL suka beno dpt naik tgga...

ni pic budak btuah yg kena tggl kt umah ngan mak toknya... km sampai umah tgk dia dah siap bj kurung..hehehe bz main kt pelamin.. masa amik pic ni tetamu dah pulang... x sangka plak anak dara sy ni pandai sggh lentok2 pala..sy x ajar okeh..

ni plak hantaran dr SIL kepada biras daku.. km buat sendiri... hentam sajok.. CC tu disponsor oleh en abu..25 biji rm45 ..ok puas hati pasal chantek..

memperkenalkan flower gurl hari itu... x sangka plak maryam nak jd flower gurl.. dia yg iring pengantin dr jln raya sampai naik pelamin..rugi sggh sy x dpt saksikan.. masa itu sy tsgt bz.. huhuhuhu dah ptg br tahu maryam iring pengantin.... tharu ok..rasa anak dah besar dah... ayah kata elok je dia jln.. n dok diam kt depan pelamin..tgk cik teh dia bgambar..ohhhhh rugi2...

ni plak tentulah pic km sekeluarga with pengantin hehe..pastu km sanding 3 beranak plak.. erkk korang pasan x ngan sapa sy amik pic itu???? yg pakai jaket itam tu.. dia biras SIL sy ..hehehe

masa pengantin sibuk mkn2 kt luar..budak btuah ni buat perangai nak tido.. ni maryam tido sggh tau..ada la dlm 30min sebelum ayah dia angkat letak bwh..kang tgolek x pasai kan.. korang tahu maryam tido ktne??kt pelamin okeh.. masa tgh ramai org dia leh lena kt sini..heran ggh haku... boleh dia buat camni.....cam sleeping beauty plak dah.... LOL LOL LOL


okeh abeh cerita.. hehe tggu cerita dr tganu plak.. kawan2 sy dpt mkn mee banjir udang kuala sepetang di warong mak teh..( yg kuar M3 tu)...sedappp nanti sy buat n3 khas.. hehehe


11 comments:

Puan Iza said...

sue, yg paling kelakar skali tang maryam tido kat atas pelamin tu....hehehehehe....boleh dia tido kan....mesti dia penat sgt tu sbb jadi flower girl....betul la sue, rugi ko tak tgk maryam jd flower girl tu....en. abu tak der snap ke pic dia masa tu...mesti cute maryam masa tu kan.....

Sham Ummi Echa said...

cheeky jer muka maryam yg pakai baju kurung tu..geram aku tgk..

msti ko letih giler kan sue..travel jauh tu..br balik dr kedah...nk ke ganu pulok... kt ganu shopping sakan la ko ek.. besnye dpt travel jauh2 nih.. aku ni kg hubby dkt sgt...x brpeluang nk rasa travel jauh2..

eija28 said...

kelakar tgk maryam tertido kat bawah pelamin...kepenatan lah tu jadi flower girl....sungguh pandai ank ko posing bergambar...siap lentok2 lg...mee udang??sedapnyer!!!

Jasfyra said...

alahai cumuil anak dara ko pakai gaun tu sue..sweet je..rugi ko xdpt tgk dia jd flower girl

xsabar tunggu entry mee udang..yummy

Zanna_MamaBatrice said...

cantik adik ipar ko sue...
terserlah seri pengantin dia...
terkejut aku...ingatkan pengantin lelaki rupa sebijik cam en abu...rupa2nya mmg en abu...ha ha ha, mengong betul ler aku nie...

huiyooo
ada sleeping beauty ler...
comel jer maryam tido kat atas pelamin tu
udah ler kat belakang tu ada lighting pelamin tu
mmg cam sleeping beauty ler sue...x pun cam cinderella coz' maryam dah pakai baju kembang2...ha ha ha

gi ghanu shopping bebyk sue

Hirda Ibrahim said...

alaa aunty missed nk tgk maryam pakai baju flower girl la..
sorry la boyfriend mu itu tido ngalahkan tido mlm.. lama gila.

eh sue, aman shah
kah itu..hehehe..
wah glamer..glamer... aku suka sore dia nyanyi...

~~ciklinn~~ said...

wahai kawan ku..aku merindui muuuu.......selamat perantin baru utk pengantin..moga jodoh kekal hingga akhir hayat.....aminnn


adoii betul2 kepenatan anak dara...elok ja dia lending kat pelamin tu ha..... dah ala2 peantinn dah ha..

eh sue cepat sikit wat entry pi mkn mee tu.. aku ingat nak pi cariklah tmpt tu.....

Norsham said...

kompius sekejap akak tgk gmbr nanten dgn incik abu. ingtkn yg tu adik incik abu! hahaha!
oh, tu cuppies yg sue order dari k.amal yer? cantik. akak ni x tau bila buleh merasa cuppies / cakes yg k.amal buat
hahaha! sleeping beauty gittew. sleeping beauty modern isap puteng! hahaha! sapa kah prince charming yg dtg kiss sleeping beauty lps tu sue? ; )
mee udang kuala sepetang? huhu. akak jugaaak yg x smpai² lg. kepingin banget neh!

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

akak ni mati2 ingat pengantin tu adik en. abu tau.. rupanya adik dia pompuan, en. abunya yagn bergambar dengan adik dia.. conpius sungguh..

waaaa anak dara tu berinai sakan.. siap buat dot dot kat tangan.. dia tak geli ker sue, kalau emily sure dah suruh basuh tangan ...

Linda Latip said...

wah wahhh blehplak maryam tdo ats pelamin? hahaha betoi² mcm sleepin beauty gituuuu..kekeke

KV said...

wahaha..siap lentok kat pelamin tu!!

Related Posts with Thumbnails