Followers

Tuesday, February 03, 2009

TERJAH MARYAM & CO...


petang ahad baru ni hirda, as & niza bersama keluarga masing2 telah melawat maryam n co... siap masing2 bw buah tgn.. hehehe derang ni.. susah2 je kan.. al-hamdulillah maryam&co sgt2 seronok dpt menerima tetamu... sukalah ai klu terjah2 ni.. ahakss.. sempat lah km sediakan mknan .. tp tn umah x sempat amik pic ek..maklum la penat memasak.. hehehe sy buat mee kari tulang + daging... ngan goreng nuget tempura ( hirda bg cadangan) air teh o + anggur

hirda bw murtabak roti yg sgt2 sedap.. aku dok mkn ni je tau lepas korang pulang... serius sedap.. sampai nak nangis aku bila mkn esoknya ( isnin aku perangat ..rangup2.. sedap wehh !!!) tq tau... niza bw putu piring.. ni pun aku balun gak lepas korang balik..hahaha en khai bgtau en abu korang lambat pasal buat benda ni..ye ke??? :P as plak bwkan biskut yg sedap ni.. tp ari tu aku x buka pun bukan kedekut tau tp pasal byk mkan.. muahaha....aku suka semekut ni...setapp

ni je antara pic2 yg sempat sy amik... maryam siap nak suapkan kanda tau..hardy jgn jeles okeh.. sian nana ikut papa dia je... maryam dok bz ngan bf jek.. keh keh keh .... budak2 ni sempat tgk vcd lagi.. .

budak balqish ni buat sy geram tau.. kulit dia licin jek.. niza aku kan dok usap2 muka aku kt pipi aqish..hahaha sowi la busyukk anak ko....hahahaha....nampak diam je dia tp lasak gak tu.. hehehe yg penting sepentot dia sama saiz ngan maryam... muahahahaha

cam besa bila nak blk suma amik pic.. pak2 suma tukang amik pic.. syukur hasben kite suma sgt2 sporting kan? kan? kan?


harap pasni kite leh buat mkn2 lg ek.. suka la kumpul2 camni.. x pun buat pot luck kt mana2 ke...maklum la umah ai sempit.. x muat ...

7 comments:

Hirda Ibrahim said...

aku gelak besar dgn statement ini "sampai nak nangis aku bila mkn esoknya".
hahhaa..yg ko dok bersyahdu-syahdan apsal weihh??

ur welcome sue, thanks le gak, coz susah2 masakkan mee kari tulang tu. shahnun puji sedapppp...
kami just nk pi terjah umah baru di renovate je... (sungguh kepochi ok??)

nak buat potluck?? boleh saja...
tapi nanti2 k? lepas kita balik fr kg ok kot...
kalu nk buat kat umah aku pun boleh...
eh jgn lupa plan nk pi swimming lagi..
adoi la.. byk sungguh benda nk buat kan?? ;)

ps: aku tanya hardy on the way back "kita pi umah sapa tadi?" hardy jwb "ma eeee yammmm". LOL

mama mya said...

waaa bestnye sue masak mee kari hehehe..

re = citer tue x berapa best sue coz dia wat part2.. 1st part citer lain, 2nd part citer lain, 3rd part citer lain tapi mesej dia amatlah berguna

liwaniel said...

sekali lagi best nye...lepak ramai2 ni..lenkali leh la lepak2 ramai2 kat rumah wanie pulak

Cik Puan Mimi said...

sue, nanti kalau buat pot luck, leh la bawak mee kari.. teringin gak nak rasa.. heheheh

** yong ** said...

weh bila lagi nak buat mcm ni????

mrs khairul said...

weh serius sedap mee tuh..kanda dh smpi umah pun still sebut2 g even dia cuma mkn mee witout kuah..hahahhaha..

eh lawolah umah ko skrg..kharul dh berangan2 nak beli lampu n kipas mcm tuh..sibik ajak aku dok survey..pdhal nak pindah lama g..hahaha...

weh anak daro ko tu mmg sporting jek kan main sama2 ngan boys tuh..siap main tembak2 g..cayalah maryam..

Sham Ummi Echa said...

ha biler lg nk wat camni.. sue..mst sdp giler murtabak hirda tu kan.. aku plak yg rasa nk nangis sbb x dpt rasa murtabak itu...

Related Posts with Thumbnails