Followers

Thursday, February 19, 2009

pengunjung ke 5000

hehehe..br semalam dok pk nak ingatkan korang suma hits kt blog maryam&co ni sudah hampir ke no btuah iatu no 5000... tup2 pg ni dah melebihi....siapakah yg btuah ituew??? kite tggu dia emailkan print screen yg sempat org ituew buat eh... tahniah ye...


TERKINI :

NILAH ORGNYERR... K.MIMI TELAH BJAYA MENJADI PENGUNJUNG KE 5000!!!


Dengan ini sy war2 kan no seterusnya adalah 5151 !!! siapa cepat dia dapat... hadiahnya??? tggu....

4 comments:

Cik Puan Mimi said...

abis la gambar aku kena tepek kat sini.. heheheheh. tq sue!!

~~ciklinn~~ said...

tah niah pada kak mimi....

*Azie* said...

tahniah kak mimi slalu bertuah

Zanna_MamaBatrice said...

woit sue,
camno aku tak tahu ko buat capture hit 5000 erk....tak aci nie...

keh keh keh
aku yg rajin sgt masuk umah ko
ko plak kena marah ngan aku
ampun sue...aku tak marah, aku gurau jer.....

congrate kak mimi

Related Posts with Thumbnails