Followers

Monday, February 02, 2009

Outing 31/01/2009

macam yg korang tau pada ari sabtu km semua ni p jenjalan.. pot-pet2..yg penting makan sodap.. serius..sedap.. sy p umah hirda.. hurmm mak cik very the buta jalan okeh... hirda sgt bagus bg arahan.. sy x sesat ye.. cayalah.. en abu sila vangga ngan isterimu ini tau..

harus amik gambo dulu yeh...


pasal x ramai org lg pg tu.. km gilir2 amik pic.. kotak parking pun kosong je suma tau..

pose manja dr mak2 budak...sementara tggu makanan... bak kata hirda lengang lg tempat ni.. sora km je dok pot-pet..hahahaha

ni makanan sy... sedap.. punya byk..sampai x abeshh....

sebelum bpisah harus amik pic....


sonok sgt2 tau.. yelah boleh lupakan sekejap segala benda... len kali kite kuar lg ek... p spa plak ke..hahaha atau fish spa mcm yg hirda kt tu.. auwww x sabo plak rasanya... yg penting kerjasama erkkk yg penting korang semua sgt beshhh...


## wpun sy cuti hari ni tp tetap bz okeh.. mcm2 nak buat nak kemas pinggan smlm punya acara ..nak tau apa dia??? tggu esok.. klu sempat sy buat n3 pasal smlm .... sesi terjah...ni mlm br ada masa nak hapdet... maryam x p school ari ni.. dr smlm badan dia suam2 kuku.. sian plak.. sy cuti pasal pjaya cuti ari wilayah .. syok2..

9 comments:

~~ciklinn~~ said...

wah syiok2 sue.... lain kali nanti ajak aku na.... hehehhehehhe

mrs khairul said...

huaaaaaa.....gumbiranya korg...sob..sob..

sue baju ko lawa siot...apesal aku tgk org pakai bj bunga2 lawo jek..aku pakai xlawo hah..keh..keh..

aku pun tunggu ko hapdet dulu br aku nak hapdet entry terjah tuh..xsodap plak kalo aku yg buat dulu...hehhehe..ble gitu..but serius bila balik umah kanda ckp mcm nih " mama nak mee mayam" hahahahah

Intanaziela said...

seronoknye kuar ramai2..

*Azie* said...

wah syoknyer...nak join

liwaniel said...

seoronok nye outing ramai2 ni..lenkali ajak wanie sekali ye

Hirda Ibrahim said...

laaa... ko dh update ke sue...
ish suka aku pic fr camera ko sue, nampak muka aku cun fr pic camera aku..muhahhaaha..sila muntah..sila muntah...

eh len kali FISH spa k? x pun tgk movie. as request nk tgk movie. aku dh siap tanya nursery hardy, kalu tinggal sampai pkl 6pm brapa derang charge. murah ko, rm3 for the 1st 1 hour & rm4 for berikutnya....
so, harus aku tinggal hardy lagi pasni..
next outing..yg surenya bukan bln ni. maybe next months lepas dpt gaji...heheheh

en. abu, jgn tertipu sgn sue. sepanjang jln dia tanya direction je. kalu aku tinggal dia sorang2 kompem sesat. hahahha

eMMa@iKKa said...

hahahahaha..sungguh ceria pada pagi sabtu tu..mommies semua seronok tanpa anak di sisi. Apa-apa pun nice to meet and chit chat dgn you Sue. Ada rezeki kita jumpa lagi k!

Cik Puan Mimi said...

best tengok korang bergumbira.. apatah lagi tanpa ganguan si kenit kan. hehehe

lenkali kak mimi mesti join.. x sabar nak kuar gak ni

Sham Ummi Echa said...

mmg bes kan su outing kita ari tu.. hmm x puas sembang ngan korang + tingat kt ole2 trio aku tuh... nyesal mak x abehkan ari tu.. ari ni dok leleh air liur bile tgk pic food sumer..

Related Posts with Thumbnails