Followers

Monday, February 09, 2009

Gunting Rambut....

Rambut maryam dah panjang..dia plak x mo ikat or pakai sepit rambut ( tensen tol arr) nampak sgt x kemas wpun lepas sikat rambut.. kebetulan mggu br ni blk raub.. hehehe apa lg p kedai gunting rambut la.. ayah & maryam gunting rambut.. mama tgk aje.. ingat nak cuci tp kang lama plak nak kena tggu.. maryam gatal2 dah...tu pun nasib org x ramai so dia leh main sementara tggu ayah plak...

serabut kan.. maryam dah biasa ngan kedai tu.. dr umo belum 1 thn km dah bw dia ke kedai gunting ni.. al-hamdulillah xde masalah...

maryam tgk tgk cerimin...


maryam suka tgk org..asal ada org masuk kedai tu dia mesti tgk..hehehe nasib x senget rambut..







jeng jeng jeng jeng



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

inilah pesen rambut br maryam... ala2 jelita plak kan?? ala cerita indon tu...






9 comments:

lieya_latif said...

wei sue..aku gile teruje pasal anak ko leh dok diam semase rambutnye dipotong....aku betul2 teruja...aku baru plan nak bawak mia masuk kedai ...bukan nak potong pendek (wei aku sayang gile rambut mia tu) aku nak wat layer2 jek....hi hihi hi....tapi tak konfiden die boleh sebaik dan sesopan maryam ketika rambutnye di potong nanti...

ape pun, aku suke rambut baru maryam...mmg jelita.......agnes monica gituuuuuuuuuuuu he he he hehe

[[ yong ibu chem ]] said...

lalalala..kiutnya maryam tu sue...meh la letak pic dari depan pulak..kiut dan jelita gitu..

aku suka tgk bebudak rambut lurus...

Puan Iza said...

Cantiklah rambut baru maryam tu...aku suka sue....nampak kemas jer....

Mimi said...

waaa..rambut hari...cantik..
Najeeb pun camtu..asal dengar org ckp or masuk kedai india tu dia mesti nk tgk..hihih

liwaniel said...

comel nye rambut baru maryam...

elok je maryam dok diam2 masa potong rambut tu...

Cik Puan Mimi said...

wah gojes la rambut baru maryam.. senang dah pendek, tak yah susah2 ikat rambut..

Zanna_MamaBatrice said...

jeles beb jeles
bila aku dpt rasa perasaan cam ko time potong rambut anak erk...anak aku tu dah masuk 2 tahun pun rambut takat tu jer...

cun ler rambut maryam ko potong style bob tu...
mmg sesuai ngan dia....lebat gark rambut si maryam nie...he he he
makin comel ler anak dara sorang tu

Hirda Ibrahim said...

a ah la ko, cam agnes monica.
meh aku nk menuntut fr ko, camna nk kasi anak2 suka gunting rambut.

aku dh stress tgk rambut hardy... serabai banai jek.

oli said...

baguslah maryam boleh duduk diam diam bagi orang gunting rambut dia...

Related Posts with Thumbnails