Followers

Wednesday, January 07, 2009

WET WORLD



cuti thn baru 01/01/2009 yg lepas Maryam&Co telah bjaya menjejak kaki ke WET WORLD @ Shah Alam... dr zaman blaja lg teringin nak p..tp x lepas2...km sampai awal so xde la sesak sgt kan.. time km nak blah br perasan ramai gile org.. cadangnya pg tu nak ke pool jek tp tutup la plak pool kanak2.. p tesco dulu..dlm kol 10.30 br ke sini.. pic ni amik masa nak blk dah.. ramai org br sampai.. dlm kol 1 masa ni... tempat ni buka kol 11pg .. rm10 sowang.. maryam free.. pd km sgt puas hati.. boleh men macam2... tp satu je..mknan dia x beshh.. km ni punya la baik dah ditulis x leh bw mkn..tinggal la mknan kt dlm keta..bw biskut maryam jek.. ingatkan mknan beshh la kt dlm..hampehh..klu tau sy seludup mknan..muahahaha...


sejuk air kt sini.. tp syokkk

maryam cam besa nak main lompat2... nampak x bibir dia nak biru dah.. tp still nak men lagi..



sekian saja berita hari ni.. byk sggh xtvt km ...byk yg dah basi..huhu...

12 comments:

Hirda Ibrahim said...

jgn kata ko, aku pun x pernah sampai ok?
biasa aa shahnun.. x suka tempat org ramai2 camni..nanti stress je lebeh. thats why kami kalu nk pi kena pi hari biasa.

kalu x, maknanya kena buat wet park sendiri hahahha...

wanie said...

wanie pun tak pernah sampai kat wet world tu...macam menarik je...byk pool tak dlm tu?...

Azie said...

su depa ada ukur tinggi x..aku xpasti rasanya dulu aku pernah g ngan zam..tapi budak kena ukur tinggi

bestnyer maryaml mandi tolam

Zanna_MamaBatrice said...

pi main air yerk maryam

sue, dulu2 time belajar kan...teringin nak masuk wet world tu...tp sampai kesudah, sempat bergambar kat pintu masuk jer...he he he...budget asyik lari jer nak masuk situ..keh keh keh

Mama Mya said...

waa bestnye main air.. saya pernah pi sekali jek tue pun masa baru2 kawin.. sonot maryam yer main air.. leh cik mya join hehehe

Anonymous said...

wah sonoknyer gi wet world, tapi jangan lupe jawab tag kite k

Mama_Aqish said...

wah sonoknyer gi wet world, tapi jangan lupe jawab tag kite k

Puan Iza said...

Sue, aku baru jer dok pasang angan2 nak bawak haikal pi main air kat wet world nie....

Aku penah main air kat sini...dulu la. masa tu aku masih blaja lagi ka UiTM tu. best kan main air kat sini......

ILA said...

laaa dlm byk2 kete guest kat luar tu ader kete ko ke sue?...ekekkeke

aku ngan apis dok round2 kat area tasek ms cuti thn baru aritu... tgk org parking tuk g wet world...oooo mak ai sampai ke round-about dekat mc'd tu huhu... mmg x de plan nak singgah sbb apis mmg x suka nak g kalo ramai sgt org...kitorang saje bw afiq pusing2 je...

Sham Ummi Echa said...

bes kan bwk anak g mndi mnda..aku x penah pg ler wet world s.alam tu.. mrh ler kalo 10 hengget jer..
tp kalo nk g kena g working days la kan..amik cuti..kalo weken msti ramai giler..

Jasfyra said...

aku pon dari zaman blaja nk p situ sue..tp xpernah jejak pon..kakakaka.sampai le skg ni xpernah..nanti ar nk p gak.tp kalo leh xmo p weekend.ramai sgt org kan

yong said...

ala..chem takut air lah ..huhuhuhuh tak syok tul...

:)

Related Posts with Thumbnails