Followers

Tuesday, January 20, 2009

Sesaknya!!!



Heran betoi la sejak akhir2 ni... mana2 je ada kesesakkan lalu lintas... dl klu sedang kol 7 lbh sket ok lg..la ni tgk.. br kol 7.07 pg dah sesak gila.. ni pic dari umah sy ke simpang 4 poli/stadium shah alam klu lewat lg sket dr susur ke TTDI Shah Alam dah mula keta padat... ( hehehe mcm laporan lalu lintas plak..) ptg plak kuar dr Ebor dah sesak sket sampai la ke kilang gula batu 3... sy nak ke glenmarie amik en abu... hari2 camni..sgt penat..tp nak wat camnekan??? sabo je la...


erkk perasan x kt cermin depan km tu ada star??? cuba teka siapa punya angkara??? hehehe ye betol!!!! maryam la sapa lg.. mcm2 sticker di tampalnya... iskhhh...

10 comments:

~~ciklinn~~ said...

haitss... byknya aku teetinggal entry ni..takpasan da..ko dah hapdet...

haiyoo jemmm ka? mesti bercinta kan masa ni...

apapon sungguh bahaya lor.. drive sambil amik gambar...

Zanna_MamaBatrice said...

org mesia dah kaya dah skang sue
sumer ada keta.....kat umah bersusun keta memasing tu...tu pasai tak kira pukul baper pun sesak jer jalan raya tu...jgn kata shah alam, kluang nie pun giler byk keta.....

creative maryam...nie kalu kena keta hubby aku, mau dia bising 10 hari 10 malam nie sue

hari2 ko amik en abu sue.......sure ko penat kan....

mrs khairul said...

ooooo MISS those times.....heheheheh..dulu aku pun menempuh sesak2 nih sue..masuk keje kul 9 kul 7.30 dah kuar umah ok..

hehehhe..nasiblah si maryam nih menampal sticker star..kalo barbie ker..kan lagi BEST kan.....heheheh

Hirda Ibrahim said...

kalu ko dok area umah aku dh senang dh sue, ko kuar je tol ebor, terus sampai umah...hehehe...

tapi memang pun, kami lepas pukul 6pm jgn harap nk pi mana2. jam gila area tu.

habis la keta mama bersticker...

lieya_latif said...

ermmm mostly org malaysia skrang mampu beli keter sue.....aku kat sini ni...gi kerja pagi2 jam giler....aduhai bengang tau....penah sehari tu nak dekat 1 jam stuck kan jalan nak masuk ke parcel E......hu hu hu

eija28 said...

harus keluar awal lg sue.....skrang kereta lg byk woo....

Jasfyra said...

sangat tensi kalo jem kan sue..aku penah berangan time jem tau..konon2 ada button,bila tekan kita leh terbang..so, selamat tinggal jem..wakakakaka

liwaniel said...

sekarang pepagi pun dah jem teruk..husband wanie keluar sebelum kol 7 pagi dah sekarang ni

Jue ~ mama DnD said...

x pernah rasa lagi.... sbb umah ngan opis sekankang kingkong jerk... hehehe..
masuk kerja kul 8.30 kul 8.20 pun lom tentu dah kuar rumah hehehehe...

Intanaziela said...

betul tu sue..jem di mana2 sahaja..kalau kat kesas, keluar susur kota kemuning tu, sampai tak bergerak. tension. alangkah bestnya kalau pi keje tak yah bawak kete....

Related Posts with Thumbnails