Followers

Tuesday, January 06, 2009

P.I.N.K lagik??? & Azie&Co



sebenarnya sy tak la suka sgt kaler pink tp...bila beli sesuatu utk maryam mesti byk kaler pink.. ohhhhhhhh adakah???? hehehe rasa comel plak beskal ni kaler pink... hurmm klu satu hari nanti maryam ada adik lelaki udah kena beli beskal br... awwww x rela anak lelaki sy naik beskal pink.. keh keh keh ... ni xtvt ptg ahad... maryam x pandai kayuh lg.. sket2 jek... tp mama n ayah x sabo nak suh dia men beskal..
..............................................................................................................................................................................

Jumaat lepas km ajak azie&co dtg mkn kt umah.. masak simple2 jek.. klu nak tahu apa sila tgk blog azie okeh..

azie belikan maryam cekak rambut...

siap pakaikan ye... dah kemas sket rambut maryam..

nonie n maryam men2 ...mesra derang tau..x kacau km pun... men msk2 sama2... suka tgk..






erkkk abaikan umah yg agak bselerak.. nama je cuti tp haku tetap M.A.L.A.S!!!!

14 comments:

Mimi~Najeeb said...

cantiknyer beskal pink dia...

Cik Puan Mimi said...

cute la beskal pink.. kak mimi pun apa2 mesti nak belikan warna pink untuk emily, dan biru untuk farhan, dah macam trademark kan kalau girl pink, boy biru.. hehehe

tak lama lagi, harus maryam kayuh laju2 tinggalkan mama dan ayah dia.. pastu mesti sue semput nak kejar dia.. hehehe

mama-ⓘⓔ said...

dah pandai berkwn tu..dh bule ada adik tuh..

akak selalu nk jengah tp asyik nk refer kt email invited tuh..hu hu..

selalu check kt rss tu jer..tgk cm senyap ajer..rupanya...kuang3x

Maryam dh makin comel..pipi tembam tu..

akak ponmasa beli beskal faraj tu..at last beli color merah..so kalau ada ada boy bleh pakai..unisex le konon..

mama-ⓘⓔ said...

eeh..ehh..apsal byk salah eja tu yea?? kah kah...
mengarut jer makna nya..adehhh....
delete je sue buat malu jer...
nampak tk??

Azie said...

cantik la beskal maryam tue kenan aku tau...tambah box kat belakang adoi kiut....

Sham Ummi Echa said...

sama la cam aku..aku pon x suka sgt pink..tp bila beli brg echa..aku msti amik yg pink..atau yg ada sket2 pink..naper ek..

eiNa said...

lama tak singgah sejak2 invited nih..asik telupa jek. :P
happy nya mariam dapat beskal baruu.. bila nak tambah adik?

Hirda Ibrahim said...

sue,
cantik beskal PINK maryam. ni kalu ko belikan helmet, elbow & knee guard perghhhh...cunss... satu set complete.

azie dh pndah dok kl ke?

eija28 said...

wah...cantik lor beskal baru maryam....pink colour lg!!!class gituww

wanie said...

cantik basikal pink maryam tu..dah pandai kayuh basikal tu ye..irfan tak pandai lagi kayuh tricycle dia tu...

seronok la maryam dapat jumpa nonie

~~ciklinn~~ said...

alahai comellnyer warna pink...aku pun tingin banget2 ni nak beli benda warna pink tapi apakan daya anak2 ku semua lelaki....

bestnyer azie dtg umah yer...apasal tak ajak aku sekalik mkn kat umah.. huhh huhu majuknie

yong said...

pink! kiut lah kaler tu maryammmacik suka..ni kalau chem nampak..maunya dia mintak aku beli ni sue..haruuuuuu!

lieya_latif said...

sue, aku berkenan ngan beskal pink tuh...sangat cantik n sesuai ngan maryam yg manje2 tuh......

mia ade gak beskal cenggitu tapi kaler biru...ops!!! bukan aku yg beli tapi mak aku yg belikan tuk cucu die ni...tu yg main tarah jek kaler die hikhi khikh ik

tu laaa, aku suke gile tgk maryam main ngan nonie...cam kawan baik....leh share2 mainan lagi....

Zanna_MamaBatrice said...

pasai ler aku comment tak kuar2 nie sue...

btw, cantik beskal maryam tu....coz' kaler dia pink terang...ada plak kaler putih...tu yg makin cun tu....

nampak maryam cam budak besar dah sue....he he he

Related Posts with Thumbnails