Followers

Friday, January 16, 2009

kaler2 @ taska


ayam apakah ini??? keh keh keh... antara xtvt maryam mggu ni.. smlm cikgu dia bg sy.. yg tang kepak tu cikgu dia kalerkan.. yg len2 maryam buat... bila sy puji kata cantik maryam senyum sampai telinga...bangga la tu ... siap cerita adik pandai kaler..ni adik buat.. maryam2...moga jd anak yg bijak ....


*** aku masih bz ..huhu tp sempat hapdet ni pasal teruja tgk xtvt maryam...insya-allah rehat kang aku jln2 kt blog korang suma eh.. smlm meeting suma ok.. keja byk dah siap... so aku x ttekan sgt la nak ngadap GM.. ni ada lg 4 lg transcription kena siapkan.. last sekali pd 16/2 pastu maybe aku akan free sket.. harap2 nya lah...Amin.........

11 comments:

Hirda Ibrahim said...

kira ok la tu sue...
kaler keluaq skit2 je.. pandaiii maryam! :)

re: hardy dh ok skit semlm. tapi ulcers tu still ada aa..dh nampak cam nk kering. ko tau, sama kes le kita, aku dok harap leh le cerai puting coz sakit mulut kan? x de nya!! makin dia isap ada la. ko tau, sanggup tahan sakit punya nk isap puting tu... heran sungguh.

Puan Iza said...

Ok apa maryam kaler tu sue....tapi yg tak tahan tu...ayamnya warna warni hehehehe...

lieya_latif said...

sue, compare care kaler mia ngan maryam...maryam punye lagi teratur...anak aku tu main tarah jek...selagi aku tak ckp tukar kaler...satu lukisan tu die kaler ngan satu warne jek ...fenin aku tau!!!

liwaniel said...

pandai maryam kaler2 ye..

Jasfyra said...

cumil ayam maryam..kalerfull gitu

Sham Ummi Echa said...

ni nama dia ayam pelangi..hehehhe.. colorful sgguh.. kalo ada jual ayam camnih..aku nk bli la..comei..

ILA said...

isshhh ok sgt la nih dia kaler... kalo AFIQ tuh x masuk langsung dlm anggota badan ayam tuh hahahahha

yong said...

kira terer ni maryam, 'terbabas' sikit tu je..hehehe lama nanti improve lah skill mengaler dia..

oli said...

ayam frim angkasa lepas...hehehehe...oklah...kira terer laa maryam color...

Zanna_MamaBatrice said...

ok dah tu
dah nampak kaler ayam nyer.....

bijak ler maryam

Intanaziela said...

maryam dah pandai mewarna...sejuk hati kan sue?

Related Posts with Thumbnails