Followers

Sunday, January 18, 2009

jumpa mak tok @ HKL

Sabtu lepas km p HKL melawat pak imam umah kt raub..dia cam koma pasal ada darah beku kt kepala :(.. mak tok n abah (abg sy) n jiran2 p tgk.. so km anak beranak bjumpa kt sana jek.. bukan main sonok maryam dpt jumpa mak tok.. terus jd magnet.. hihihi tp korang perasan x..fesyen maryam pakai.. huhu tu semua pilihan dia sendiri.. semua dia pilih... adussssssss nak tukar bj lain mcm nak bperang.. last2 lantak dialah.. pepandai je dia matchingkan semua. sebenarnya pd sy klu x pakai bb tights tu ok tp dia nak pakai gak..dia kt adik sejuk.. ohhhhhhhhhhh. hentam sajok.. dan yg penting... rabbit x tinggal ye... km dok selilisih ngan org derang pakat2 pandang pastu senyum.. adakah sebab fesyen maryam ataupun dia bw rabbit dia???
cantik x saya??? keh keh...mama sy cukup x bkenan...tp ada sy kesah????
dr hospital km semua p mkn sate kajang kt restoran jejantas sg.buloh..abah blk raub semula.. mak tok ikut km...



bj ni mak chaq maryam belikan ..dia kirim dr UK utk pakai raya haji br ni.. ada 2 tau..sama fesyen ... ngam2 utk maryam..tima kaseh mak chaq..nanti kirim lg eh...hehehe



8 comments:

Cik Puan Mimi said...

wow cantik la maryam dressing gitu..siap dengan bb tight lagi.. memang comel..

maryam jalan dengan rabbit yer.. tu bestfriend maryam ker..

yong said...
This comment has been removed by the author.
yong said...

su, kalau aku suka tgk gegirl pakai tight atau legging ni..kiut tau..
aku suka kumpul stok legging sekarang ni..

mcm maryam pakai tu pun...kiut!

Zanna_MamaBatrice said...

pandai dah anak dara nie dressing sue
suke aku nengok maryam ngan dress & baby tight tu...cumel banget...aku tengah meroyan cari baby tight utk batrice nie....he he he...

cun ler maryam...

oli said...

cantik...pandai pula dia matching kan

Azie said...

comel la dia sue..cantik ok baju tue..

Hirda Ibrahim said...

kellasss...
maryam ada taste le mama.
comei apa dgn legging tu semua.
aku berkenan sungguh dressing maryam ni tau...

eMMa@iKKa said...

sweet jer baju Maryam tu..mcm org nyer..:) Sesuai gitu !!!

Related Posts with Thumbnails