Followers

Friday, January 23, 2009

CNY...

Maryam & CO nak ucapkan selamat bcuti buat korang suma...p mana korang weh?? kami insya-Allah Ahad - Isnin akan berada di PD.. (nasib dpt bilik ...tp besa lah up la reganya) ...semlm je...klu ikut rancangan awal km sebenarnya akan ikut trip PLF ke Kenyir.... tp atas sebab2 tertentu Maryam & Co x jadi ikut.... sedih ooo..pasalnya sapa yg p akan dpt hadiah mcm2 wpun x menang2 apa2 xtvt yg dijalankan...mmg hebatlah kali ni punya adiah.. byk dpt sponsor... sapa la menang tv LCD 42' tu ye... dgrnya ada 4 buah.. brg letrik ...beras pun ada.. tu mmg kompom semua dpt.. boleh la stok utk 2-3 bulan.. dan mcm stor beras dah sy tgk bilik urusetia.. hahaha....

harap pd sapa2 yg melakukan perjalanan jauh tu selamat segalanya..insya-Allah.. berhati2 dimana jua anda berada okeh....

* pic xde kena mengena ngan ucapan ye..saje je bg berseri sket.. hahahaha tepek muka maryam kt sini..

11 comments:

liwaniel said...

selamat bercuti sue..best nye dapat jalan2..cuti ni kami dok rumah je...

Zanna_MamaBatrice said...

ooo ko cuti2 ke PD yerk sue......selamat bercuti, baik2 main air time angin kuat nie sue...

ruginyer ko tak dpt join gi kenyir tu sue...best tu...takpe lah kot rezeki ko takde kat situ kan

re : thank sue.....wish besday batrice. Mmg Batrice "KURNIA"an pada kami sue....

kira ko sama cam aku ler beza cuma ko xde gugur .....hmmm, semoga kita sama2 berjaya tambah cahaya mata lagi sue .......ko ada berubat apa2 ker sue ....aku nie puas berubat .......now, aku tengah pikir2 nak amik set biodex ler ....

Sham Ummi Echa said...

slamat brcuti sue.. mst maryam hepi giler dpt berendam dlm pool kn.. ish..sonokkan.. aku da x sbr ni weh...hrp2 cuaca pon okeh.. baru ler bes nk brcuti kan..

drive safely k..

Hirda Ibrahim said...

selamat bercuti to ko & family. drive safely..
kami ber"cuti" dia umah saja..hahaha..

thats why leh nk pi umah niza tu.

lieya_latif said...

wah gi PD...sonok tu....selamat bercuti sue....jage diri....

eiiiii geram aku tgk maryam buat muke kenyit2 camtu....makan roti pun sempat posing lagi yeak....hi hi hi

Cik Puan Mimi said...

Selamat Bercuti Sue.. wah best gak layan gi PD.. kak mimi balik kg umah MIL ajer.. tapi cik abang dah janji nak ajak tengok wayang berdua-duaan .. hehehe bestnya lama tak gi dating

Cik Puan Mimi said...

re: sue, kita sama2 la berdoa agar abah kita ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman..

al-fatihah

Azie said...

selamat bercuti yer,,,,

Puan Iza said...

Sue...selamat bercuti kat PD nnt...puaslah maryam main air nanti...mesti sonokkan...

Aku lak balik kampung kat kelate....tak sabar nak blk dah nie...hehehehe

yong said...

kau nak gi PD ye..

aduh aku tgh tak de mood nak jenjalan ni..balik kg pun tak ni tau. duk umah aje la. mood 'pms' dtg lah..kau tau je la kan..dah berapa bulan aku pree PMS ni hahahahaha ni sekalil mai,mak aih, giler punya tak tenteram jiwa raga aku! adoiiiii! blog pun payah na aku nak hapdet..nak gi tinjau2 blog members pun tak de mood gak..rasa nak bergulung je tau..

happy holiday ye..

Mimi said...

camna trip to PD? syokyner jalan-jalan..kami dok umah je...

Related Posts with Thumbnails