Followers

Monday, January 05, 2009

cerita semalam

04/01/2009 @ Pasar Stadium Shah Alam al-hamdulillah akhirnya dpt gak belikan maryam telekung.. mmg elok2 jek..kain besalah labuh sket.. suka tgk muka dia..bersih jek.. rm20 sajok...

msk dlm keta je terus suh maryam try.. hehehe


ok x?


kt umah plak..


opsss kantoi..ayah seksi.. :P


masa ni maryam dah x mo pakai..dia siap kata..dah..dah..hehehe

11 comments:

Jasfyra said...

alahai comey nya...
mmg bersih je tgk sue
ye ar, budak2 kan xde dosa
cumil sgt..geram aku tgk

Sham Ummi Echa said...

comeinyaa...aku suker...cntik la telekung tu..kaler hijo dia sweet sgt..baik jer maryam..nk dia pakai ek..

Zanna_MamaBatrice said...

sue...comel arr maryam sue ngan telekung dia tu..
ada erk size tu....susah ler nak cari sue.....nanti nak try survey kat pasar rabu ler.....tak pun aku kirim ko jer lah sue...

comel ler maryam...
mmg suci murni jer nengok muka dia....

Puan Iza said...

Sue..ko pi pasar kat stadium shah alam tu ek...best tak pasar dia? aku tak penah pegi la lagi la...dia belag pagi ek pasar tu?...

Suci jer muka maryam bila pakai telekung nie....terserlah keayuannya :-). Cantiklah telekung nie...mmg sesuai tuk maryam...

wanie said...

comel nye maryam pakai telekung tu..sejuk mata memandang...

wanie dah lama tak pegi pasar kat stadium shah alam..seronok pegi situ..macam2 ade...sepupu husband wanie pun ade bukak kedai kat situ...ade jual jugak telekung budak tu

Mimi~Najeeb said...

cantiknye anak dara awak pakai telekung ni..nampak cam muslimah sejati gitu..Alhamdulillah

Cik Puan Mimi said...

comel la maryam, ciri2 anak2 yang solehah ni..sejuk perut ibu mengandung.. sue, kirim beli boleh tak.. tapi nak sulam2 tu warna pink :)

Intanaziela said...

sue, intan pun selalu gak gi pasar stadium ni...naper la kita tak terserempak yek... cute aje maryam pakai telekung..sejuk mata dan hati melihatnya...

Azie said...

amboi lawa nyer...ko beli mana telekong tue

Hirda Ibrahim said...

cantik weihhh.... pastu cam cun2 size maryam...
aku selalu tgk budak2 pakai yg pendek skit. this one just nice...

~~ciklinn~~ said...

alahai comellnyer... geramm tgokk.... syahdu lak aku tgok gamabr nie.....nak2 gamabr akhir dgn ayah tu..sweet

Related Posts with Thumbnails