Followers

Wednesday, January 21, 2009

buat apa tu???

Maryam tumpahkan air sabtu lepas...sy lap..pastu dia kata..mama adik nak lap... dia pun lap la satu umah..padahal sikit je pun.. dia syok men tuala basah tu... bukan mama yg suh ok..dia suka rela.. hehehe...x percaya ..cuba tgk video tu....

video

8 comments:

liwaniel said...

rajin anak dara ni...

Azie said...

rajinnyer anak dara hang nie sue.....sue tok sah panggil adik la...dah besar panggil kakak la...

mrs khairul said...

ala cutenya maryam...pandai dia salahkan ko n en abu plak tumpahkan air..bagus anak dara ko eks..pandai dia kemas umah..nnt dh beso sure dia lagi rajin..bsh pinggan..lipat baju..so ko ble rehat ok..hehehehe..

rindulah kat maryam

Sham Ummi Echa said...

rajinnya maryam.. pasni leh tolong mama wat keje umah yer..

Jue ~ mama DnD said...

rajin nya maryam..jgn time kecik jer rajin tau...biarlah sampai besar rajin yerk maryam...suker dgr maryam ckp dlm klip video tu jelas sebutannya...

lieya_latif said...

hi hi hi...sejuk mate memandang....rajin anak ko sue...tapi mmg pun dieorg ni lebih nak main jek....tapi tak kisah laa yg penting lantai kite licin hi hi hi hi

Zanna_MamaBatrice said...

dah boleh book jadi bakal menantu nie........
sue, maryam dah x pakai diapers lagi ker

Hirda Ibrahim said...

bila la kami nk pi umah ko ni?? dh lama x jumpa maryam.
plannya nk pi last week, tapi kan hardy still x brapa baik. tgk la next week ka.. (heheh asyik posponed je)

wahh maryam..very the rajin :)
ni memang ciri2 menantu pilihan nihhh....
hardy pun aku dh trained. ada je sampah, kelam kabut dia pi buang dlm tong sampah or b4 tido dia kena kemaskan toys dia dulu... hehhe.. mak very the diktator ok!! LOL

Related Posts with Thumbnails