Followers

Wednesday, December 03, 2008

topi baru ke???


lama sggh rasanya x belikan maryam topi baru.. last klu x salah masa p CH ari tu.. km beli 2 .. hehehe... maryam so far mmg suka pakai topi.. asal kuar je sarung topi.. sampai dlm keta mesti bukak.. hihi.. kuar keta pakai semula.. dia mmg tau dia kena pakai topi.. sy mmg suka tgk dia pakai topi...nampak kemas n x yah nak payung2 klu panas.. dlm dua2 keta mmg ada topi maryam tp klu dia ikat rambut payah sket la.. topi ni beli dr yong chantek sgt.. cap Adam's kot.. x hengat keh keh keh.... rm30 + pos ...x rugi beli n sgt sesuai ngan maryam... klu x silap zana ada beli gak kan? dah lama booked topi ni.. isnin br ni dpt.. blk ptg tu terus kasi maryam pakai... x sempat amik pic lg maryam melaram nga topi nih.. beli kaler ni sesuai ngan mcm2 kaler baju.. itu yg syok.. setakat ni maryam ada lebih dr 10( jenis n pesen) topi... ikut kesesuaian la...

18 comments:

ILA said...

ooo mak ai...lebey dr 10 jenis topi yg MARYAM ader?....huhu bestnyer. MARYAM ok je ek bila mama dia pkikan topi...pandai bergaya btl anak dara mu itew!!

azie(mama auni& erin) said...

banyaknyer toipi...hihihi nonie satu pun xde ....

Mama Safiyyah said...

bestnya suka pakai topi......my daughter tak suka pakai topi atau ikat rambut atau hair band atau apa2 yg seangkatan dengannya.....puas pujuk :-(

Hirda Ibrahim said...

kalu nk pakai x pe la... puas ati beli sampai 10 pun leh tukar2 ikut baju kan? :)
hardy xmo langsung pakai. dia pakai cap time hujan & panas. pandai lak mau pakai time ujan & panas je.

Jasfyra said...

bagus maryam suka pakai topi.anak aku 2-2 xsuka pakai topi.tp kalo daddy depa pakai cap, pandai lak jeles nk rampas..bila suh pakai xmo..

Fateen said...

ooo maryam suka pakai topi yea.. ni kira lebih kurang ngan dania yg suka pakai tudunglah..sbb bila masuk dlm keta, terus tanggal tudung..sampai destinasi yg dituju (xkesahlah kedai makan pun) mesti bukak tudung..bila nk turun keta atau bila kami dh siap mkn2 etc, barulah pakai semula..

~~ciklinn~~ said...

bila lah haku leh beli topi2 cenggini...

mrs hafiz said...

thats cute.. nnt amik pic maryam melaram ngan hat baru tau..
dia kan suka melaram barang baru :)

aku ada belikan hat utk anak aku, tp org cakap mcm perempuan la.. pastu aku pakaikan cap aje.. hehe.. cam pompuan ke? abis org pakai pi fishing tu leh aje??

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

kan kak iena dah label si maryam ni..ratu topi..cantik tu..Jannah tak mo pakai,nanti dia suruh kita pulak yg pakai..

Mimi~Najeeb said...

wow..maryam ada 10 topi...najeeb ada satu dua je itupun org bagi hadiah..sebabnyerrr...dia tak suka topi..dia campak buang everytime pakaikan...x biasa lerr..

lieya_latif said...

aku suke tgk maryam bertopi...mmg cute!!! aku plak nak gak pakai kan mia n mija topi tapi tulaa depa tu lagi rela aku letak spek mate itam atas pale dari topi...demanding sunggguuuuuuuuuuuuuuuh kan?!!!!

SSulieana said...

antek nyeeee topi iyeeeeeee.......

ita said...

SUE..banyaknya hat maryam..rajin membeli ek..dia slalu pakai ok ler...
dina just ada 1 hat jer...tupun jarang pakai..dulu time kecik2 jer rajin pakai..skrg nie dh jarang...

skrg mmg trnd pakai hat yg camnikan..dh ramai ita tgk yg pakai..cantik kan...

eMMa@iKKa said...

beruntung Sue..anak suka bergaya dgn topi..Trisyia.mmmm..kirim salam malam lah nampak nyer. Dia dr kecil tak suka pakai topi...padahal mama ngan ayah dia suka pakai topi kalau ada aktiviti luaran nie.

Zanna_MamaBatrice said...

sue......batrice nyer topi pun x byk camtu sue.....
nie yg beli ngan farah kan sue..cantik arrr...zana beli gark satu topi......tp yg biasa jer tu...he he he yg lelain aku shopping baju jer....kalu ko masuk umah aku hari nie citer hari mengemas sedunia...batrice pakai shirt yg beli ngan farah ler tu...cantikkan.....

batrice plak kena paksa pakai.....dah ler xde rambut...at least bila pakai topi tu terserlah ler sikit kecomelan dia tu .....but now dia tahu, bila nak jalan jer suruh cari topi dia..tp bila masuk keta...bukak.......dlm keta mmg wajib spare topi dia...he he he

Mama Mya said...

wah cantiknye topi maryam.. cun melecun.. leh pinjam x hehehe..

wanie said...

cantik nye topi ni..mesti comel je maryam pakai...

byk betul topi maryam..lebih dari 10 lagi..irfan jgn harap la nak pakai topi2 semua ni..dia tak suka ape2 kat kepala dia..songkok pun dia tak nak pakai

Norsham said...

eh, eh. mcm penah ku nmpk topi ini. tp d mana ya? hahaha!!! dh smpai ker sue? nati klo kita jumpa kita bg depa bdua pakai sesama. baju pun pakai yg sedondon. hahaha!

Related Posts with Thumbnails