Followers

Friday, December 19, 2008

topeng mata...


malu2 plak..keh keh keh siap isap puting tu.. iskhh dia kan msk keta terus minta..pasalnya kt taska cikgu x kasi isap puting... pandai plak.. klu kt umah..ngamukss klu x dpt...

peace!!!

Align Centredah elok sket....


dah lama x tgk hasil kerj atgn maryam... ptg rabu masa amik dia ..dlm keta dia dok bising kata adik buat topeng.. pastu dia kalut buka beg sekolah.. nak tunjuk... hehehe nilah hasilnya.. cikgu yg gunting ..maryam just warnakan.. ok la.. ada xtvt dia kan.. cikgu tgh kumpulkan lg apa yg dia buat... dah akhir thn ..so semua mak pak akan dpt.. x sabar nak tgk...

4 comments:

Jasfyra said...

cantiknya topeng maryam...
oo..pandai malu xmo isap puting kt taska ye sayang...xpe ar sue.lama2 nanti mesti dia terus xnak tuh..

aku xsedar ko dah apdet.sbb kt side bar aku tuh, still cita psl raya haji tu.agaknya sbb ko private kot ek

Mama Mya said...

wah maryam bertopeng laaa.. cantik2.. bz lagi ke sue.. jgn lupa manyakkan rehat..

Azie said...

sue mcm2 yer xtvt kat taska tue.nnt nonie dok sana aku nk hantar nursery gak...

lieya_latif said...

sue, lieya suke taska maryam...bab2 cam nie dieorg dah dedah kan kat budak2 wat art cenggini...yela bab2 pegang gunting tu sume dah di dedahka....walaupun mase gunting2 tu maybe cikgu die buatkan tapi at least budak baye maryam ni dah tau hasil seni cenggini....

kalo aku dah bangge ni tgk hasil tangan anak nieh....

Related Posts with Thumbnails