Followers

Thursday, December 18, 2008

salam semua...

lega dah settle bengkel yg dianjurkan library ni.... lega sgt2.. mcm2 kes blaku.. besalah masing2 nak tunjuk akulah yg boleh buat keja, aku lah yg tbaik n org len x buat kerja.. aduss aku sgt2 letih dgn manusia mcm ni.. aku rasa sakit sgt.. hurmm nasib kali ni aku org bwhan jek klu aku kena head apa2 susahnya... event kali ni aku rileks sket.... hari ni boleh mula buat keja yg aku tgglkan sejak 2 mggu dl.. dateline tetap jln.. bos aku x pk ke yg km dok kena buat keja len tu? hurmmm mggu depan aku cuti (x-mas - new year..aku msk kerja 6 Jan 2009 !!! ) harap aku boleh siap kan transcription yg perlu di anta 24hb ni... x leh la aku men2 kan... ptg esok km ada hi-tea kt yayasan al-bukhary kol 4 ngan Tan Sri Syed Mokhtar , TDM + TDSH .. ada penyampaian sijil ..ni event kt PWTC Royal Charity Dinner ngan Agong ... ari tu event tu km dpt duit tau.. rm50..ok la kan.. aku drive kot dr opis.. klu p ngan keta opis kang lmbt la aku sampai umah... baik terus blk dr sana..

korang suma maklumkan aku dah private kan blog aku.. malas la nak dgr lalats bbunyik.. klu ada kwn2 kite yg x dpt msk blog aku ni minta derang email/sms aku ek..nanti aku invite.. aku kalut sket dlm mggu ni + mggu dpn.. nak siap kan kerja.. klu aku x komen tiap n3 korang harap maafkan aku.. aku x sempat nak buat semua tu.. buat masa ni...

mggu dpn 23 hb aku ada projek oral history ngan tan sri shamduddin.. ( PJH) ada 4 lg transcription yg aku kena buat.. semua nya nak cepat.. argghh ni wpun aku bcuti kerja tetap buat dr umah.. baik x yah cutikan?? tp cuti aku byk lg.. ada 11 hari.. aku amik 26, 30,31 & 2 ..yg 2hb ni cuti ganti yg aku kena keja sabtu lepas.. kira x kacau lg la cuti aku thn 2009.. baki cuti aku 7 hari tu x leh bw ke thn dpn.. klu boleh pun 1/3 jek.. maknanya 1 hari? hehehe...rugikan.. nak buat camne.. xpe la.. thn dpn aku akan cuba habiskan.. keh keh azam thn baru..


7 comments:

Puan Iza said...

sue...ko dah privatekan blog ko ek...oooo banyak lalat yg bunyi ek....sibuk je lalat tu kan....hehehehe

wanie said...

ade lalat berbunyi ye kat sini..patut la tetiba je private kan blog ni..

Jasfyra said...

halau saja lalat itew..hehee

Zanna_MamaBatrice said...

boleh pun..
aku pelik gark ari tu aku masuk sekali ko set up private..ingat ko kena cam yong tu

bagus gark ko set up private nie...
senang sikit hati dari lalat2 yg x berhemah tu sue...

very d busy ler ko sue...makin nak ujung tahun makin busy plak ko ...plan2 erk....
ishk, mmg rugi ler sue ko nyer cuti x dpt bring forward...byk gark tu.....kalu leh transfer kat aku brg sehari dua kan best..he he he

Mama Mya said...

bz yer sue.. jgn lupa manyakkan rehat hehehe

yong said...

weh..hang cuti lama ye..jom g holiday jom!

kita ke genting jom!

Jue ~ mama DnD said...

sue... sorry sgt akak mmg dah lama tul tak jengah sini... mcm² story ado... ada lalat berdengung ker sue.. lipa sjer lalat² penyagak tu..ehehe...byk nyer balan cuti... leh bw 1/3 dr balance jer.. baik x yah der balance... akak slalunya cuti ngam² jer... kat mmu ni leh bawak separuh dr cuti yg kita dpt...so akak leh bw 10 hr.. tp sejak ada anak ni.. x pernahnya dpt bw 10 hr ke thn depan... bw pun 2-3 hr jer... cuti byk habis... jaga anak sakit..nak buat camnakan....

Related Posts with Thumbnails