Followers

Friday, December 12, 2008

Raya Haji kami

maryam ikut p solat sunat raya haji kt masjid raub.. al-hamdulillah mood dia baik.. dia tau hari raya kot.. hihi masa km suma solat dia ikut solat.. kite rukuk dia pun rukuk.. sujud pun gitu.. thn depan leh bw lagi...

ni dah siap.. tgh salam2 dia bz nak main dah.. tudung dah bukak..iskh..

maryam mkn roti..masa ni elok2 pas solat... dia dah lapar..nasib bw bekal roti n susu.. km dok kt belakang so x la segan sgt...

maryam & abah.. masa ni abah nak p hospital..tgk imi & SERI.. km plak nak siap2 blk ulu dong..p kubur atok.. ( ada cerita sedih masa kt kubur..) huhuhu..

16 comments:

mama-ⓘⓔ said...

habaq baik + busy larr..he he he

wahh,bagus tu dh pandai pi solat yea!kan dah jd perawan cantek gitu...dh bole dpt adek tu! bila lg?

rasanyer satu mesia ujan sehari suntuk eak? akak belum upload lg story mori..ada ler citer best sket..!

yong said...

wah.baguslah anak hang. senang bawa masuk masjid. gud girl la maryam!

Puan Iza said...

comel la maryam pakai tudung tu...ooo pi solat raya gak ek..bagus....mmg anak solehah :-)

Zanna_MamaBatrice said...

bagus arr maryam...
calon menantu pilihan nie...
elok plak dia ngikut sembahyang raya yerk...tapi tulah sue, kalu kita tak cuba kita tak tahu....so, bila dah tahu yg dia behave masa sembahyang tu...next year boleh ler bwk lagikan sue...

mrs hafiz said...

tanteknye bj purple maryam tuuu..

cerita sedih kat kubur? nape sue...

lieya_latif said...

wah...maryam dah ikut pi solat raye...senang le ko sue...aku ni takleh laaa...org sume gi semayang raye ...aku gak jadi penunggu setia kat umah jage budak2 ha ha ahah......sabo yoo lah

~~ciklinn~~ said...

alahai bagusnya maryam..tapi itulah kan selalunyer aku pasan budak2 kalo masuk masjid mesti senyap.... anak2 aku tmpt diorgb senyap kalo gi mesjid... sampai laki aku cakap korang ni nak kena gi masjid baru senyap...w akakkakakk

Mama Mya said...

pandainye maryam..

wanie said...

good girl la maryam ni..elok je dia tak kacau org tgh solat..kalau irfan dia nak ikut solat sekali..tapi dia solat atas sejadah kita..

azie(mama auni& erin) said...

aku pun teringin nak solat raya..tgg elin besar ckit

Fateen said...

baguslah maryam ikut g semayang raya.. kalau dania boleh bawak sbb dia xkemana masa kami tgh semayang tp kalau along..huishhhh, xcaya org dibuatnya..ntah kemana kang melilau..

ps:ni apa kes kt kubur ni? storylah skit..

Hirda Ibrahim said...

bagus maryam, kalu hardy, ada le nanti dgr sore "mama, jom alikkkkk". x pun ada budak dok main hide & seek dlm telekung aku..

Cik Puan Mimi said...

balik nyer maryam.. siap ikut mama besolat lagi.. pasni boleh la beli telekung kecik sue.. dah boleh ajar sikit2 kan..

Mommy Lil' N said...

pandainyer Maryam ikut orang solat sekali..sejuk perut ko Sue

Sham Ummi Echa said...

baiknya maryam..ok jer bila ko bwk g semejid yer.. aku pon x penah g semayang raya kt masjid.. sbb slalu pg raya bz kt dapor jer.. teruknya aku kan..

eMMa@iKKa said...

eeeee...bagus nyer Maryam..boleh ikut sekali mama dgn ayah gie solat ek...:) Anak yang solehah gitu.Bagus kalau kita ajar dia dr kecil lagi kan...:)

Related Posts with Thumbnails