Followers

Friday, December 12, 2008

memperkenalkan..

jom..jom..siap2 suma kite pegi hospital..tgk baby SERI a.k.a AFZALYNA AHMAD ZAMZAIRI .. maryam pakai topi baru dia.. ramai yg kata chantek topi tu.. hehehe x rugi beli.. sebelah tu kakak ma sepupu maryam & kakak kepada SERI

ni dia budak busyuk masyam yg montel itu... kena kuning.. dok la bwh lampu tu.. hehehe muka dia sebijik cam abang long dia tau.. mmg copy paste jek... masa ni x leh angkat dia.. ada drip ...

hari ahad dah xde drip so dah boleh angkat letak atas katil .. lena jek.. asal letak kt cahaya lampu tu dia bising.. ekkkkkkkk pastu tido.. dlm 2-3 min ekkkkkkkkk lagik..

sian SERI kecik2 dah kena gomol ngan abah dia.. hehe merah2 pipi dia..

sekian cerita hari sabtu kami 6/12/2008 ujan sepanjang hari..

10 comments:

Sham Ummi Echa said...

comelnya baby..nama pon sdp..tp pggil seri ek..

sue..raya kitorang pon biasa2 jer.. xde mana2..dok umah mkn..mkn..n mkn..tu jer..yer la ujan dari pg smpai ke malam..

ILA said...

Ya Allah montelnyer baby SERI ni...

Siankan? kalo tgk baby2 yg kene dok bwh sinar UV ni.... tp, nak buat camne...demi tuk kesihatan.

Zanna_MamaBatrice said...

cumelnyerrrrr.......
zana geram nengok rambut dia yg itam lebat tu....

mmg cantik arr sue topi maryam tu....nyesal plak aku tak beli utk batrice...zana beli topi yg biasa2 jer.....

Cik Puan Mimi said...

sue, comel baby seri tu.. kesian dia kena kuning ek.. tu dah berapa lama kat spital tu?

Fateen said...

Dh selamat bersalin yea.. comelnya baby :D kesiannya kena dok kat bawah lampu tu, hopefully sihat cepat yea..

mmg comellah maryam pakai topi tu... ayu jer..

~~ciklinn~~ said...

alahai comelnyer babt seri... gram tgok dier......

maryam pun comel sgt dgn topi tu tau...

eiNa said...

heehee.. tahnia kat Ja.. ngan Kak Ma.. betambah lagi sorang anak menakan... tawun depan insyaAllah Kak long pun dapat baby.. :)

Hirda Ibrahim said...

congrats sue, dpt anak menakan.
wei, bapak seri tu abg ko ek sue? slimmm jek.

Puan Iza said...

ko dapat anak buah ek sue....comel la baby seri tu...rambut lebat jer...

lieya_latif said...

aku ni sue...ade penyakit...tak leh tgk baby kecik2 ni...jam tu jugak laa aku rase cam nak pregnant....tapi tu le...bile pikir sakit mase delivery mija dulu tu yg aku insap kejap....keh keh keh

harap2 baby seri dah takde kuning lagi yeak....

cantik topi maryam...secantik tuannye jugak.....

Related Posts with Thumbnails