Followers

Monday, December 15, 2008

Maryam & Ayah merempit????




klu x silap pic ni diambil pd ptg ahad (7/12/2008).. ujan cam renyai2 halus .. ayah bw maryam p jenjalan.. tujuan utama nak p buh minyak jek.. hehe suka dia.. nasib bw blk bj sejuk.. dekat je stesen minyak ni.. tp len kali kena pakai topi keledar gak kan .. bahaya?? hurmm nak kena p beli nih..

12 comments:

Mama Mya said...

sue apa kbahar?.. wat private lak sue.. fuyoo pi merempit anak dara nie hehehe

sue jemput datang umah baru saya http://www.quefamili.com

Hirda Ibrahim said...

yah yah.. aku dh leh masuk blog ko.

x pe sue, en abu ajaq maryam jd macho. besar nanti dia lak adik2 dia naik motor pi kedai. hehehe...

aku dok susah ati hardy ni x mo pakai seat belt now. camna nk buat aaa? next yr dh le wajib pakai seat belt kat seat bekang.

Cik Puan Mimi said...

hehehe merempit dipetang hari... ialah sue, sekarang ni musim hujan jer.. nasib baik maryam tak demam kena hujan renyai2 tu.. elok jugak kalau beli helmet untuk maryam.. agar terjamin keselamatan.. malangkan tidak berbau

KV said...

wah,terer ek maryam!!

lieya_latif said...

AKU JELES...sebab aku takde motor....mia selalu ckp kat aku ...mama jom lik kampung...nak naik muto....yelaaa ko tau, atuk dieorg jek ade moto.....

comel si maryam tersengih naik moto...suke le tu dpt jalan....dah tu mamanye tinggal ke bonceng same hik hik hik

sue, aku dah terbayang2 maryam pakai topi kaledar...mesti cute

wanie said...

amboi..maryam merempit ngan ayah..

eMMa@iKKa said...

amboi..kecik-kecik ayah dah ajak Maryam merempit..nanti dah besar jgn jadi minah rempit sudah k!

yong said...

chem pun tak dak lagi topi kaledar..babahnya selalu bwk jenjalan dlm tmn naik motor..wajib beli ni topi..

Jasfyra said...

dina n ica pon suka naik moto..tp to'ki depa ada skuter..tu kira moto ar kan..heeheee..
comey maryam pakai baju kaler merah

Sham Ummi Echa said...

sama ar cam echa..suka naik moto.. kalo kitorang blk cpt..ptg2 abah dia bwk la dia meronda naik moto..pas2 bleh plak dia xnk turun.. tu yg x larat tu.. jgn da beso nnt jd minah rempit dah ler..dijauhkan la ..

oliole said...

sukanya maryam naik motor

Zanna_MamaBatrice said...

ooo...minah rempit erk....sue, maryam kalu ko pakaikan helmet sure comel..he he he terbayang2 plak aku camner anak dara aku balik ngan papa dia dari umah MIL aku tu....naik motor, siap bersweater sama kaler ngan maryam ngan helmet biru (helmet lama dia dah pecah berderai kena lempar ngan dia....)

Related Posts with Thumbnails